Sayfa 106/1011 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Bugün trend takibimiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    AKP’li Ağrı Belediyesi, 10 zincir marketi mühürleyerek kapattı.
    AĞRI gibi küçük bir ilde 10 marketi kapatırsan diğer market-bakkallar bayram eder.Fiyatı %20 artırırlar..

Al sana enflasyonla mücadele.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    AĞRI gibi küçük bir lde 10 market kapatırsan diğer market-bakkallar bayram eder.Fiyatı %20 artırırlar..
    Belkide rüşvete teşviğin başka bir yoludur kimbilir..

Sonradan olanlar en tehlikeli insan türüdür...
    Krala yaranmak, kralcılık, mevkii tutmak

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Güzel yakalamışsınız. BİM'de ürün kategorisi bazında çarpanlar bellidir de... Fason ürettirdiği ürünlerde karlılık vs? Mesela tarladan aldığı ürünü komisyoncu bedelleri eklenmiş gibi rafa koyuyor.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bu şirkete kayyum atansa, pek ses getirmez, topbaş zapsu falan zaten yandaş bunlar der geçilir, en fazla cauti gibiler alışveriş kampanyası yaparlar bimden.. oysa şu şirket koç sabancı falan gibi bi tüsiad kodamanına ait olsaydı, ortalık yangın yerine çevrilirdi, öyle bi rüzgar estirilirdi ki, serbest piyasa- insan hakları- özgürlük falan iş birleşmiş milletlere kadar giderdi.. abd dışişleri bakanlığı en az 10 defa açıklama yapar demokrasi adına kaygılarını iletirdi, şimdi yasin el kadı ne yapsın amerika, en çok arananlar listesindeki adam..

yalnız ceonun açıklamasını yeni gördüm, işte bizim brüt kar marjımız yüzde 17, net marjımız 4 kusür falan diye herkesi salak yerine koymuş resmen.. ulan uyanık, senin sattığın yüzde 80 kalem mal ya private label, ya ortaklarına ait aracı şirketlerden geliyor, senin karı nerelere nasıl aktardığını anlamak için kapa yolladığın bilançoya mı bakıcaz.. amk şark kurnazı

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bugün bankalar girebilir devreye giremezse eksi kapatırız kanımca…

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bugün girmese yarın girer bankaalar devreye artık, çok beklettiler, 2 ay önceki fiyattalar hala

bankalardan kamu bankası beğendim, halkb elim gitmiyo ceza verilecek diye, vakbn öyle değil, mis gibi banka hem de kamu.. takas toplu, her an destan yazabilir diye hissediyorum.. ama başlatmıyorlar hareketi bi türlü, hadi artık enver-ver startı, ne kadan bekletceen daaa ??

7. Ha bir de Ciro primlerinden hiç bahsetmiyor amcam

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün girmese yarın girer bankaalar devreye artık, çok beklettiler, 2 ay önceki fiyattalar hala

bankalardan kamu bankası beğendim, halkb elim gitmiyo ceza verilecek diye, vakbn öyle değil, mis gibi banka hem de kamu.. takas toplu, her an destan yazabilir diye hissediyorum.. ama başlatmıyorlar hareketi bi türlü, hadi artık enver-ver startı, ne kadan bekletceen daaa ??
    HALKB işi çokdan kapandı
    Bırak cezayı mezayı..

Sayfa 106/1011 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •