Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ok
Sent from İPhone 16 Pro Max
niye desin ki , orada mecazi olarak kullanıldığı belli zaten ... bilgisayar kodu gibi 01010010101001001001001001 düz mantıkla cümle mi okunur ?
ömer seyfettin ve ahmet hamdi tanpınar'dan başla... günde üç doz yazdım sana. 15 gün sonra kontrol için sekreterden randevu al çıkarken...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
benim arkadaşım var istanbul' da... sinir olmamak için hiç bir mağazadan giyim kuşam almaz, markete gitmez... özellikle bizim genç kuşak... karşısındakinin ne dediğini dinleyip anlamak yerine , kafasında yanıt hazırlamakla meşgul olduğu için , bi de aşırı tahammülsüzler ve kavga eder didişir gibi konuşuyorlar müşteriyle. 8 yıldır herif tek bir mağazaya markete bile girip tezgahtarla, kasiyerle muhatap olmadı. internetten alışverişlerini de başkasına yaptırıyor, çağrı merkezi müşteri temsilcisine derdini anlatma işini de üstünden attı. kafası mis gibi.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri