https://invst.ly/1cwu44
ONS ALTIN HAFTALIK TA STOKASTİK İNDİKATÖRÜ DE BÖYLE..
https://invst.ly/1cwu44
ONS ALTIN HAFTALIK TA STOKASTİK İNDİKATÖRÜ DE BÖYLE..
Birilerinin gazına gelip karaborsa 6500 tl.den ALTIN, 78 tl.den GÜMÜŞ alan arkadaşların dertlerine kim derman olacak. Kimse olmazsa İNSANLIK bende kalsın ben dertlerini dinlerim. Ama sadece dinlerim elimden maalesef bir şey gelmez.
GÜMÜŞE YATIRIM YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR FİZİKİ FİZİKİ diyen çığırtkanlar benim yaşadığım şehir dahil bir çoğu devlete bir kuruş vergi ödemeyen bir çoğu da REİSÇİ SİYASAL İSLAMCILAR dır. Bunlar sana satarken 2 bin tl olan makası senden alırken daha sonra 5-6 bin tl.ye çıkaran ''ortalık karışık abi ne yapalım'' diyecek yüzsüz karakterlerdir. Açın bakın mesele gümüşe yatırım yapmaksa.
YEŞİL YONCALI BANKA FİYATI : ALIŞ 65000- SATIŞ 63500
HAREM KAPALIÇATŞI FİYAT : ALIŞ 70200- SATIŞ 65542
SAAT 15:35 İNANMAYAN BAKABİLİR.
PARASI OLAN İÇİN SÖYLÜYORUM. 50KG-60 KG GÜMÜŞTEN 3 KURUŞ FAZLA KAZANACAĞIM DİYE HAMALLIM YAPMAYIN!!!!
TERCİH SİZİN.
Bazı ahmakların okuma yazması yok. Okuyorlar ama anlamayamıyorlar.
Keşke okumak ahmaklığa mani olsaydı. Okuduğunu anlayanlar ancak insan olabilir.
Bakın ne yazmışız? Bakın ne yazmışız? Bakın ne yazmışız?
Oku bakayım! Oku bakayım! Oku bakayım!
Neyse benim forumdaki son yazımdır. Herkese selametle bol kazançlar diliyorum. Ben kaçar. Akıl sağlığı yerinde olmayanlarla uğraşamayacağım. Vaktim yok. Burada küçük yatırımcıya faydamız olsun diye bedavadan bilgi yazıyoruz. Demek ki bizim sorunumuz bu. Kaliteli bedava bilgi paylaşanı sevmiyorlar.
Geri zekalı bir SİYASAL İSLAMCI'sın sen belli oldu.
1995 krizi
1999 Gölcük depremi
1999 demir bank ve Egebank kapanmalarında hatırı sayılır bir para kaybetme
2001 Cumhurbaşkanı Anayasa krizi
2008 Mortgage krizi
2009 Ergenekon Balyoz siyasi belirsizlikleri
2014 17-25 Aralık süreci
2016 Darbe girişimi
2020 Pandemi süreci
2024 İmamoğlu operasyonu ve unuttuğum bir sürü kriz
KASTIRANSEF KUŞ BEYİNSİZİ muhtemelen senin yaşından fazla piyasa tecrübem olduğunu bilsen. BEN NE BÜYÜK AHMAKMIŞIM Kİ İNSANLARA GAZA GELİP HERHANGİ BİR YATIRIM ARACI ( GÜMÜŞ SİYASAL İSLAMCILARIN ALTINI) HAKKINDA AL ŞUURSUZCA TAVSİYESİ VERİYORUM DERSİN. APTAL HERİF MİLLET UCUZ OLSUN DİYE BES mi yaptıracak ta alacak senin tenekeni.
Yer İmleri