Sayfa 108/1027 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Devletimin ekonomiden sorumlu bakanı bile '' ilgili kurumlar gereğini yapar '' derken mahcupsa, ben vatandaş olarak bunlara güvenip son 3 haftada dolar almayarak %15 eridim. Şimdi buradan dolar alınır mı diye bakarmıyım artık ? 4,87 den sipariş verdim kahveciye
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sizin gibi Ankara da önemli bir konumdaki arkadaş bugün yine hareketlilik var dedi. Halbuki 4,87 den kahveci de dolarları masaya getirdi. Dün beni sözel kandırdın be kardeşim bak bugünde oyun oynadıysan seni çok kötü oylarım dedim. Yok bu kez başkan kararlı dediği için zarar kes yaparak dolarlarla vedalaştım.
    Aferin benim arkadaşa, tekrar gözüme girdi. Lisede iken de sulu şakalar yaptığı için pek inandırıcılığı kalmamıştı. Bugün beni büyük zarardan kurtardı.

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    İyimser taraftan alırsan..şimdi sorun olduğuna bakmayın '' referandumdan sonra herşey çok güzel olacak'' gibi bir şey bu..
    Evire cevire her yanına baktım ama ne oldugunu hala anlayamadım... trajik olanda burda kendimizi acık secik ifade edemiyoruz başımız agrımasın diye..

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    dolar şöyle bir çakılsa ne tüneyenler görürsün..
    Cuma kapanışı 4,4912 idi
    şu an 300 baz puan faiz artışına rağmen % 1,7 yukarıda bir dolar var

buyursunlar gelsinler

Ah ah 2 ucu boklu değnek.. USD artar mokoko dersin.. Faiz artar ayvayı yedik dersin.. Beşik gibi bir o yana bir bu yana sonumuz hayrola..[emoji41]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seytanin avukatlığını yapayım biraz ..

Bugun kur fırlamış bir haldeyken asıl aksiyon yapması beklenilen Merkez Bankasi’ndan önce Borsa İstanbul çıkıp döviz varlığını tl’ye çeviriyor ... Simdi ben buna insider trading desem kim bana ne diyebilir ki ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*fed tutanakları, "yetkililer gelecek faiz artırımının uygun olacağına karar verdiler"

*fed tutanakları, "yetkililer, ekonomik görünümün rayında devam etmesi halinde yakın zamanda faizleri yeniden artırmanın uygun olacağı yargısına vardılar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *fed tutanakları, "yetkililer gelecek faiz artırımının uygun olacağına karar verdiler"

*fed tutanakları, "yetkililer, ekonomik görünümün rayında devam etmesi halinde yakın zamanda faizleri yeniden artırmanın uygun olacağı yargısına vardılar
    ulan adamlar lafla dünya ekonomisini yönetiyo

bizimkide lafla ekonomi batırıyo..
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Seytanin avukatlığını yapayım biraz ..

Bugun kur fırlamış bir haldeyken asıl aksiyon yapması beklenilen Merkez Bankasi’ndan önce Borsa İstanbul çıkıp döviz varlığını tl’ye çeviriyor ... Simdi ben buna insider trading desem kim bana ne diyebilir ki ?
    Türkiye'de bulundugunuz için tek kelime ile : hayinn (röportaj'daki ihtiyar)
    Bu ülkede akla, mantığa yer olmadığı için şuçlu siz olursunuz.

Sayfa 108/1027 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •