Sayfa 1088/1252 İlkİlk ... 885889881038107810861087108810891090109811381188 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,697 - 8,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. benımde enpara hesabımda bugun yenıleme gunu düzeltmemısler ama genelge cok yenı tabı..bu arada resmı gazetetde yayınlandı yanı yururlukte

2.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Şuan dolar alım fırsatı verecek diye tahmin ediyorum. Trene kaçtan binmeli...
    6.4xxx lı seviyelerde tutundu. Kısa süreli mi..
    Beni stopaj düşme kararı tatmin etmedi. Cebimize daha fazla para girecek olması elbette teselli edici.
    Bu alınan karar 13 Eylül için ben buradayım gerekeni yapacağım mı? Yoksa faiz maiz yok işinize bakın mı?
    Piyasa bunu nasıl algılar ona bakmak gerek.
    1 dolar bozmadım %60 usd devam sorun stopajlarda değil.

3. Arkadaşlar marifetli hesabı cep tel şube üzerinden nasıl kapatıyoruz beceremedim.hesabi vadesiz aktardım oranı güncellemek için kapatıp tekrar açıcam

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Karar, yayımı tarihinden itibaren 3 ay süreyle sınırlı olarak vadesiz ve özel cari hesaplara ve söz konusu tarihten itibaren 3 ay içinde açılan veya vadesi yenilenen vadeli hesaplara ödenecek faizler ve kar paylarına uygulanacak.
    Benim anladığım eski hesaplara yok bugün yenilenen hesaplar için geçerli ..

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. kademeli dolar alımı için bence uygun seviyelerde.

6.  Alıntı Originally Posted by Garavel Yazıyı Oku
    ama bi kac sayfa once yansir deniyordu rxpu ve bi arkadas daha soylemisti. mantiken vadesi gelmemis olanlar icin de gecerli olmasi lazim kararnameye gore. mesela adam 3 ay baglamis vade sonu ekim ayinda bunda gecerli olmamasi mantikli olma diyorum ben ama bunun netlesmesi lazim.
    Yanlış anlamayın bende okuduğumu yorumluyorum ama benim anladığım yansımayacağı yönünde...
    Muhtemelen bugün vergi uzmanları bir açıklama yapar.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    %70 faizden aşağı TL mevduat yapmak çılgınlık, intihardır.bizden daha iyi durumda olan arjantin faizi %60 yaptı. %70'ten aşağı faiz doları xx li rakamlara götürür. %70 önemli!
    Gidişhat için arjantin iyi bir örnek önümüzde..

Yatırım tavsiyesi değildir...

8. Eski hesap derken yanlış anlasilmasin bugünden itibaren geçerli olacağı için bugün açılan veya bugün vadesi temdit edilen ve günlük hesaplar için geçerli ...bana MT bin söylediği bu .

Sayfa 1088/1252 İlkİlk ... 885889881038107810861087108810891090109811381188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •