Sayfa 109/1027 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

38 kuruş içerisinde bir hareket .. Uzun zaman sonra ilk olsa gerek ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fed tutanakları: Gelecek faiz artırımı "yakında" olabilir
    23 Mayıs 2018 Çarşamba, 21:04Güncelleme: 23 Mayıs 2018 Çarşamba, 22:16 Kaynak:bloomberg

Fed tutanaklarında, birçok Fed yetkilisinin gelecek faiz artırımının "yakında" olmasının uygun olabileceği görüşünü paylaştığı aktarıldı. Tutanaklarda, "Ekonomik görünüm bir başka faiz artışının yakında yapılabileceğini destekliyor" denildi.
    Tutanaklarda enflasyon hedefini hafifçe geçmenin sorun olmayacağının sinyalleri verildi ve sıkılaşmanın "agresifleşmesi" konusunda aceleye gerek olmadığı ifade edildi.
    1-2 Mayıs'ta gerçekleştirilen FOMC toplantısının tutanaklarında, "Gelecek verinin geniş anlamda ekonomik görünümü doğrulayıp doğrulamayacağı değerlendirildi. Komite için politika gevşekliğine son vermek adına yakın bir zamanda adım atmak uygun olabilir" ifadeleri yer aldı.
    Komite tutanaklarında ayrıca, "Enflasyonun yüzde 2 üzerine biraz çıkması komitenin simetrik enflasyon hedefiyle uyumlu ve uzun vadedeki enflasyon hedefini tutturmada destekleyici olabilir" denildi.
    "Fed'in Haziran ayındaki toplantıda faiz artışı yapacağı yolunda olduğu doğrulanırken, Fed yetkilileri sürekli temele oturtulmuş biçimde enflasyon hedefine ulaşıldığına ilişkin zafer ilan etmede gönülsüz görünüyor" yorumları yapıldı.
    YTD

3. Necmettin Batirel abimiz haklıymış.
    Uçacak kaçacak batacak diyen traktörler çil yavrusu gibi dağıldı.
    Tebrikler merkez. Piyasanın sahipsiz olmadığını gösterdi.

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Fed tutanakları: Gelecek faiz artırımı "yakında" olabilir
    23 Mayıs 2018 Çarşamba, 21:04Güncelleme: 23 Mayıs 2018 Çarşamba, 22:16 Kaynak:bloomberg

Fed tutanaklarında, birçok Fed yetkilisinin gelecek faiz artırımının "yakında" olmasının uygun olabileceği görüşünü paylaştığı aktarıldı. Tutanaklarda, "Ekonomik görünüm bir başka faiz artışının yakında yapılabileceğini destekliyor" denildi.
    Tutanaklarda enflasyon hedefini hafifçe geçmenin sorun olmayacağının sinyalleri verildi ve sıkılaşmanın "agresifleşmesi" konusunda aceleye gerek olmadığı ifade edildi.
    1-2 Mayıs'ta gerçekleştirilen FOMC toplantısının tutanaklarında, "Gelecek verinin geniş anlamda ekonomik görünümü doğrulayıp doğrulamayacağı değerlendirildi. Komite için politika gevşekliğine son vermek adına yakın bir zamanda adım atmak uygun olabilir" ifadeleri yer aldı.
    Komite tutanaklarında ayrıca, "Enflasyonun yüzde 2 üzerine biraz çıkması komitenin simetrik enflasyon hedefiyle uyumlu ve uzun vadedeki enflasyon hedefini tutturmada destekleyici olabilir" denildi.
    "Fed'in Haziran ayındaki toplantıda faiz artışı yapacağı yolunda olduğu doğrulanırken, Fed yetkilileri sürekli temele oturtulmuş biçimde enflasyon hedefine ulaşıldığına ilişkin zafer ilan etmede gönülsüz görünüyor" yorumları yapıldı.
    YTD
    Tutanaklar güvercin bulunmuş..2 yıllık US bonolar -%1,39..

Hadi gene bal var bu işte..yoksa GLP felan pek yemezdi..

5.  Alıntı Originally Posted by Angaralı Gardaş Yazıyı Oku
    Necmettin Batirel abimiz haklıymış.
    Uçacak kaçacak batacak diyen traktörler çil yavrusu gibi dağıldı.
    Tebrikler merkez. Piyasanın sahipsiz olmadığını gösterdi.
    onlar fiziki dolarlarını döviz bürosuna götürmek için poşet arıyor şuan

şaka bir yana doların onu açıktır uyanık olmakta fayda var

takım yada parti tutar gibi sabit fikirliolmayalım

soğuk kanlı olup alım satım noktalarını kaçırmayalım

herkese iyi geceler

Allah bu memleketi korusun
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

6. dolar % -2,61 ve hala troller yok başlıkta. çok enteresanlı

Türkiye Etf kapanış +3.90%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cumhurbaskani : Seçimden sonra tedbirlerimizi çok farklı alacağız

Hakikaten ne olabilir ki?

Sayfa 109/1027 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz