38 kuruş içerisinde bir hareket .. Uzun zaman sonra ilk olsa gerek ..
38 kuruş içerisinde bir hareket .. Uzun zaman sonra ilk olsa gerek ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fed tutanakları: Gelecek faiz artırımı "yakında" olabilir
23 Mayıs 2018 Çarşamba, 21:04Güncelleme: 23 Mayıs 2018 Çarşamba, 22:16 Kaynak:bloomberg
Fed tutanaklarında, birçok Fed yetkilisinin gelecek faiz artırımının "yakında" olmasının uygun olabileceği görüşünü paylaştığı aktarıldı. Tutanaklarda, "Ekonomik görünüm bir başka faiz artışının yakında yapılabileceğini destekliyor" denildi.
Tutanaklarda enflasyon hedefini hafifçe geçmenin sorun olmayacağının sinyalleri verildi ve sıkılaşmanın "agresifleşmesi" konusunda aceleye gerek olmadığı ifade edildi.
1-2 Mayıs'ta gerçekleştirilen FOMC toplantısının tutanaklarında, "Gelecek verinin geniş anlamda ekonomik görünümü doğrulayıp doğrulamayacağı değerlendirildi. Komite için politika gevşekliğine son vermek adına yakın bir zamanda adım atmak uygun olabilir" ifadeleri yer aldı.
Komite tutanaklarında ayrıca, "Enflasyonun yüzde 2 üzerine biraz çıkması komitenin simetrik enflasyon hedefiyle uyumlu ve uzun vadedeki enflasyon hedefini tutturmada destekleyici olabilir" denildi.
"Fed'in Haziran ayındaki toplantıda faiz artışı yapacağı yolunda olduğu doğrulanırken, Fed yetkilileri sürekli temele oturtulmuş biçimde enflasyon hedefine ulaşıldığına ilişkin zafer ilan etmede gönülsüz görünüyor" yorumları yapıldı.
YTD
Necmettin Batirel abimiz haklıymış.
Uçacak kaçacak batacak diyen traktörler çil yavrusu gibi dağıldı.
Tebrikler merkez. Piyasanın sahipsiz olmadığını gösterdi.
onlar fiziki dolarlarını döviz bürosuna götürmek için poşet arıyor şuan
şaka bir yana doların onu açıktır uyanık olmakta fayda var
takım yada parti tutar gibi sabit fikirliolmayalım
soğuk kanlı olup alım satım noktalarını kaçırmayalım
herkese iyi geceler
Allah bu memleketi korusun
“Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett
dolar % -2,61 ve hala troller yok başlıkta. çok enteresanlı
Türkiye Etf kapanış +3.90%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
Cumhurbaskani : Seçimden sonra tedbirlerimizi çok farklı alacağız
Hakikaten ne olabilir ki?![]()
Yer İmleri