Sayfa 109/1200 İlkİlk ... 959991071081091101111191592096091109 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    "Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin" başlığına uygun olarak 2018'in sonuna kadar 50.000 lirayı bir milyon yapmayı düşünüyorum. Bunun için genelde kullanılmayan, değişik bir strateji izleyeceğim.
    Başarılı olursam o zaman geldiğinde burada stratejimi paylaşırım.
    "Neden bunu yazıyorsun?" derseniz, yazılı bir not olsun geçmişte kontrol edeceğimiz, söz uçar yazı kalır.
    Başta başlığa hayat veren Sacro üstat olmak üzere, lütfen bu yazıyı görmezden gelin, kızmayın bana, bir yere not düşmem gerektiği için yazdım.
    Umarım bu başlık da o zamana kadar kalır. Saygılarımla,
    Saygılar bizden. müthiş olur

2.  Alıntı Originally Posted by lucaredkit Yazıyı Oku
    toparlanması ne kadar sürer alım için fırsat gözüyle bakıyorum aslında hem bugun hemde yarın ki düşüş %8 i buluyor
    ayrica temettu fiyat duzeltmesi dusus sayilmaz .... grafige odaklanin .... duzeltilmis halden sonra geafik ayni kalir ... bugunki dusustur yarinki fiyat uyarlamasidir ...

3.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    ayrica temettu fiyat duzeltmesi dusus sayilmaz .... grafige odaklanin .... duzeltilmis halden sonra geafik ayni kalir ... bugunki dusustur yarinki fiyat uyarlamasidir ...
    aynen 11 tl den almıştım üniversite öğrencisiyim geleceğim için erkenden birikim yapmak istiyorum
    sayenizde yazıc dan biraz kazandım onunlada tavhl de lotlarımı attırmayı düşünüyorum

4.  Alıntı Originally Posted by lucaredkit Yazıyı Oku
    aynen 11 tl den almıştım üniversite öğrencisiyim geleceğim için erkenden birikim yapmak istiyorum
    sayenizde yazıc dan biraz kazandım onunlada tavhl de lotlarımı attırmayı düşünüyorum
    para sizin karar sizin kendi karariniz sayesinde kazanmissiniz genc arkadasim ....

ama universiteli bir genc olarak baslangici bu tur hisselerle yapmaniz geleceginizin parlak oldugunu gosteriyor ...

hala burda atlas ihlas soranlar var .. ..

yillardir hisse alip satip gozalti pazatindan naylon sirketlerden medet umanlar var ....

ama susuna soyleyim ... ben bizim borsamizfa uzun vade hisse biriktirme metoduna inanmiyorum ...

eger biriktirecek olsamda bu tahvl olmazdi . ( kaya gibi bir sirkettir ... temelei teknigi nilancosu herseyiyle inci gibidir ... buna kkotu demiyorum .... ama uzun vade biriktirmek icin daha iyileri var diyorum ... Örnek : FROTO )

5. bu arada topikte fazlami yaziyorum diye aklimdan gecmiyor degil ....

gerci sayin sacrodan musade aldik ama yinede aklima geliyor ..

sayin sacro bu konuda bi rahatsizliginiz varsa lutfen iletin .

6.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    para sizin karar sizin kendi karariniz sayesinde kazanmissiniz genc arkadasim ....

ama universiteli bir genc olarak baslangici bu tur hisselerle yapmaniz geleceginizin parlak oldugunu gosteriyor ...

hala burda atlas ihlas soranlar var .. ..

yillardir hisse alip satip gozalti pazatindan naylon sirketlerden medet umanlar var ....

ama susuna soyleyim ... ben bizim borsamizfa uzun vade hisse biriktirme metoduna inanmiyorum ...

eger biriktirecek olsamda bu tahvl olmazdi . ( kaya gibi bir sirkettir ... temelei teknigi nilancosu herseyiyle inci gibidir ... buna kkotu demiyorum .... ama uzun vade biriktirmek icin daha iyileri var diyorum ... Örnek : FROTO )
    uzun vade için diğer

şimdi yeni moda galip hisselerine atlamak vakfin son moda oldu biriktirdiklerim var ufak ufak alımlar yapıyorum SODA,TSKB,ISFIN,PETKM,HLGYO,TRKCM,SISE ve CRDFA(temettüsünden dolayı)
    prensip edindim şirketlerin raporlarını okurum, yatırımlarını araştırırım temeli olmadan hisselerden uzak dururum temettüleri ve elime geçen parayla lot çoğaltırım maliyetim çok düşük hepsinde bi otomotiv ve ilaç sektöründen hisse eklemeyi düşünüyorum portföyüme

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    "Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin" başlığına uygun olarak 2018'in sonuna kadar 50.000 lirayı bir milyon yapmayı düşünüyorum. Bunun için genelde kullanılmayan, değişik bir strateji izleyeceğim.
    Başarılı olursam o zaman geldiğinde burada stratejimi paylaşırım.
    "Neden bunu yazıyorsun?" derseniz, yazılı bir not olsun geçmişte kontrol edeceğimiz, söz uçar yazı kalır.
    Başta başlığa hayat veren Sacro üstat olmak üzere, lütfen bu yazıyı görmezden gelin, kızmayın bana, bir yere not düşmem gerektiği için yazdım.
    Umarım bu başlık da o zamana kadar kalır. Saygılarımla,
    Valla bence yapabilirsiniz doğru sabır ile.

Tabi bana görede öyle bir dünya yok ama neden olmasın.

Mesela 5 liradan logo aldınız 50 den sattınız. 3 den kront aldınız 10 dan sattınız. Direk zaten bu ikisi 1 milyonun üstünde kazanç sağlıyor. Hepi topu bir kaç senede :D

Ama taktiğinizide belirmeniz lazım. en azından hmmm olabilir diyebilelim :D

Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    bu arada topikte fazlami yaziyorum diye aklimdan gecmiyor degil ....

gerci sayin sacrodan musade aldik ama yinede aklima geliyor ..

sayin sacro bu konuda bi rahatsizliginiz varsa lutfen iletin .
    Rahatsızlık yok üstad.

Kafana göre takıl :D :D :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    s.a iyi akşamlar kolay gelsin bu teyare nin benzini mi bitti bugün baş acil iniş yaptı halbuki tedarikçimiz de va tupo peto tuto va da va
    Uçakta cep hariç elektronik işi olmadan Desperate Pc'ye geceyim dedim, dün vermiştim Allah'tan işte... Bugün de olay çıkmış ABD işi bozdu, uçağı uçuracaktık, neyse biraz zaman istiyor galiba...
    Kısmet bugüne değil demek ki...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

Sayfa 109/1200 İlkİlk ... 959991071081091101111191592096091109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •