Sayfa 110/1002 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    "Petrol çıkarmak için kuyu açmak mı? Yani toprağı delip petrol aramaktan mı söz ediyorsun? Sen delisin!"
    Edwin L.Drake'ın bazı kuyu açıcılara iş teklifi götürdüğünde, onlardan aldığı cevap – 1859

“Ameliyatlarda acının dindirilmesi aptalca bir hayaldir. Onu aramaya çalışmak saçmalıktır. Ameliyatlardaki bıçak ve acı hastaların zihninde ebediyen birlikte yatacak iki kelimedir."
    Fransız, Dr.Alfred Velpeau – 1839

"Hiçbir işe yaramazsın, oğlum. Sen git kamyon sürücülüğüne dön!"

Grand Ole Opry'nin menejeri Jimmy Denny ilk performansından sonra Elvis Presley'e söylüyor – 1954

https://www.trthaber.com/haber/yasam...yil-33682.html
    https://www.recetegazetesi.com/
    abi belki içinizde bir şeyi başaran olmuştur

bana da başaramazsın diyen çok oldu

hep haklı çıktılar

kahkah

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Reuters:bıden pazar günü g-20 zirvesinde erdoğan ile görüşecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 110/1002 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •