Kendi adıma sadece bugünkü işlemlerin iptalini istiyorum.
Çünkü dün toplantı yapıyorsun, borsaya devam kararı çıkıyor ve açılıştan 1 saat sonrası kapattım diyorsun.
Bunun sorumlusu ben değilim. Kar/zarar meselesi de değil bu.
Senin adın "borsa".. Oradaki işlemlerin güvenilir bir şekilde tesisinden sorumlusun.
Bıraksan, devre kesiciyi kaldırsan, satan satar, belki diplerden alıcı da gelir.
Aksi haksızlık, saçmalık..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Işlemler niye iptal edilsin onu anlamadım. Veren verdi alan aldı. Piyasa 8-10 gün kapalı kalacaksa işlem iptal etmenin bir anlami yok. Hepimiz zarar ettik. Bana bugün kimse mal alna demedi kendi rizam ile aldım, satanda öyle. Deprem öngörülen birşey herkes deprem bölgesindeki KY letin üzerinden ettiği zararı kurtarma derdinde. Bugün ful long oldum üstüne %3 yedim 5 dakikada. Belkide haftaya sağlam artı acivak piyasa. Katar benim risk benim. Ama kalkipta yarın acarlarsa durum vahim olur panik daha beter olur.
En çok o hobidiğe kızıyorum.SEÇİMDEN DOLAYI BORSA ASLA DÜŞMEZ...İMKANSIZ...SUYUN İÇİNDE BU KADAR....
Şimdi bunlara küfür edilse hak ediyorlar mı?
O kadar ısrarlıydılar ki; İNANIN ben de etkilenecektim..Sürekli grafiklere bakıp,ben nerede yanıldım diye kontrol ediyordum.
Yok ARJANTİN yon VENEZUELLA..
Sürekli bunlara ''DOLAR BAZLI GRAFİKLER ÖYLE DEĞİL.. her şeyin değeri var...300 mil dolar yab. satışı vs''...diye diye yoruldum...
O ser...ler resmen algı için görevlendirilmişler.
Şimdi bizi izliyordur...Cevabın varsa şimdi yaz...yoksa borsa olur da eski yerine gelince değil..
bist 5 gün önce 44.000 değil miydi, şimdi 42.000 çok mu düştü. üstüne 2 büyük deprem oldu değil mi? ytd
Yer İmleri