Sayfa 111/212 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
Arama sonucu : 1691 madde; 881 - 888 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

Bu da gözümden kaçmadı. Aslında gözümden kaçmayan daha çok şey var ama burası paylaşmak için uygun bir yer değil...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Umarım görmek istediklerinizi görebilmişsinizdir...?

Daha fazla detay vermek isterim ama önce ne istediğinizi bilmem gerekiyor...???

Varsa sorularınız sorabilirsiniz....

Kendi açımdan şunu kısaca özet olarak geçebilirim:

- Tahtada değişen hiç bir şey yok...!!!

- Birileri trade edip kâr elde etmeyi planlıyor. Bunu da ustaca yapıyor. Bu tahtacı da olabilir veya güçlü bir oyuncu da olabilir...

- Tahtada sabit durduğunu söyleyen birçok kişinin pek de sabit durmadıklarını, fırsatını bulduklarında durumu değerlendirdiklerini düşünüyorum...!!!

- Zaten sayın YakupSrh ve sayın Canlipara5353 bunu açıktan deklare ediyorlar. Etmeyenler de mevcut...!!!

- En son paylaştığım grafiklerde 80 altı yok demiştim ama extreme bir durum oldu ve tüm dünya borsaları çökerken bu hissenin dayanmasını beklemek saflık olurdu. Tüm hisseler aynı şekilde GAP 'ler bırakarak düştüler. PKART şu anda bu GAP 'ı kapatmış durumda...

Eğer kriz derinleşmez ve piyasalar toparlarsa, daha aşağılar olmadan kısa zamanda toparlayabiliriz. Burada önemli olan oyuncuların kararı etkili olacaktır. Düşüş sırasında mal alan/satan kurumlar ise aşağıdaki tablodan görülebilirler...

Bu da takip ettiğim grafiğin güncel hâli...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu da gözümden kaçmadı. Aslında gözümden kaçmayan daha çok şey var ama burası paylaşmak için uygun bir yer değil...!!!

Teşekkürler sayın T/A iyi çalışmalar başarılar

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu grafik te elinizin altında bulunsun...

Bugün SAT vermiş durumda ve 100 günlük ortalamanın hemen üzerinde duruyor...!!!
    Ayrıca bu grafiği de paylaşmıştım ve grafiğin güncel hâli aşağıdadır...

Bu grafiği günlük olarak sayfamda da tablo içerisinde paylaşıyorum. Bunu paylaşmamdaki amaca uygun olarak 100 günlük ortalamayı aşağı kırdığında soluğu 200 günlükte alabileceğini göstermek içindi ve öyle oldu...

Şimdilik tahtacımız yapması gerekenleri, istese de istemese de yaptı. Tebrik ediyorum. Bu kadar düşüşü kontrol altında tutabilmesi büyük başarıdır...

Yine bir dünya çapında problem olursa 61 en önemli destek olacaktır. Dediğim gibi ben 80 altını beklemiyorum ama şartlar bazen çok ağırlaşıyor. Tahtacının da seçme şansı yok mâlesef...

Yine de tahtacıya nâçizana tavsiyem:

- Tahtayı ana desteklerin altına çok fazla düşürmemesi yönünde olacaktır.

- Bu seviyelerin altında alınan mallar ileride karşına karşılanması gereken yük olarak çıkacaktır. "Günü kurtaracağım derken, geleceği karartma...!!!"

NOT: Grafikler yer probleminden dolayı 1-2 güne silineceği için takip ediyorsanız saklamanızı öneririm. Yoksa geçmişe dönüp baktığınızda bulamazsınız...

onb yi gören yok

Alıntı Originally Posted by rosemoon Yazıyı Oku
    onb yi gören yok
    FNY == QNB Finansbank...

Yukarıda biraz bahsettim ama detaylı göstermedim...

Çok bir etkisi yok ama yine de tahtacı ile irtibatı olabilir. Aldığı malların hepsi kendisinde kalmıyor. Bir kısmını virmanlıyor...

Takasına bakınca tam zamanında giriş çıkışlar yapıyor. Son düşüşte 86.110 lot almış ama bunun 43.938 lotu kendi takasına geçmiş. Geri kalanı virmanlanmış. Çok detaylı olarak gün gün bakmadım ama görünen CIY 'e gönderdiği şeklinde...

Grafik yüklemede sorun var. Sorun giderse grafiğini de eklerim...

Sorun giderilmiş, grafiği ekliyorum:

Son düzenleme : T/A; 08-08-2024 saat: 23:34.

Tüm kurumları tek tek görüyorum hatta gün içi olanları da görüyorum ama yine de tahtacı isterse bizi farklı şeylere inandırıp kendisi farklı bir yol izleyebilir...

Seans içinde satıyor gördüğümüz kuruma T+2 gün sonra mal çıkışı yerine mal girişi yapılmış olabiliyor. Buraya kim gönderdi, neden gönderdi bunları anlamak gerçekten çok zor...!!!

Tek tek inceleyip bulsak bile bu defa da çok farklı bir kurum kullanarak tersini yapabiliyor...

Şimdi ben tahtacının tüm kurumlarını bilsek ne yazar (ki biliyorum), bilmesek ne yazar. Sonuçta mallar elden ele dolaşıyor. O nedenle tahtada bir sıkıntı yok derken bunu demek istiyorum. Tahtacı elindeki fazla malları dağıttıktan sonra tekrar yoluna devam edecektir...

ANC mal sattı diyoruz ya; aslında mal satmıyor, elindeki fazla malları dağıtıyor ve bizleri de mal sattığı yönünde ikna etmeye çalışıyor. Bu sayede tahtada el değişimi yaşanmasını istiyor olabilir...???

Tahtacılar her ne hikmetse ellerinde fazla mal taşımıyorlar, hep fazlalıkları elden çıkarıyorlar. Bir tahtaya gereğinden fazla para sokmuyorlar. Her tahta için önceden ayarlanmış bir lot var, bunun üstüne çıktıklarında ilk fırsatta bunları yeniden yeni alıcılarına devrediyorlar. Hatta bu işlem sırasında ciddi kayıplar da yaşıyorlar. Evet gerçekten ciddi zarar ediyorlar...!!!

Bunda da bir sıkıntı yok. Eğer çeviremezse sıkıntı başlar. Bizim tahtacı neredeyse fazlalıkların tamamını elden çıkarttı. Bundan sonra yeni oyun kurması gerekiyor...

ANC grafiğini de ekleyelim de kafalarda soru işaretleri kalmasın...

Sayfa 111/212 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •