Sayfa 112/1001 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Saat 18’den itibaren berber ve kuaförler geçici olarak kapalı olacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Türkiye genelinde mangal ve piknik geçici olarak yasaklandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Mangal kalaydi iyiydi...!! Virusleri öldürürdü [emoji23][emoji23]
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye genelinde mangal ve piknik geçici olarak yasaklandı
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4. Whattsup'ta dolaşan, bir eczacıya ait olduğu söylenen ses kaydına göre ;

eczacılar odası , tüm eczacıların ve çalışanların TC no'larını vs istemiş !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Cumhurbaşkanı yardımcısı : Türkiye Cumhuriyeti koronavirüsle mücadelesinde KKTC’ye ve adadaki soydaşlarımıza gereken her türlü desteği veriyor.
    Bu çerçevede, koronavirüsle mücadele kapsamında KKTC’ye acil ihtiyaçları için ilk etapta 72 milyon liralık finansal kaynak gönderilmiştir.

6. FENERBAHÇE'DEN ÜZÜCÜ HABER:
    Yıldız oyuncuları Jan Vesely, Kostas Soloukas ve Ahmet Düvelioğlu ile Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda’nın korona virüs testi pozitif çıktı. Öte yandan Cenk Renda’nın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.
    Geçmiş olsun...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ankara'da 65 yaş ve üzeri kişilerin toplu taşımadan ücretsiz yararlanma uygulaması askıya alındı

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca : Son 24 saatte 3656 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 311’i POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 670’e ulaştı. Yaşlı ve direnci zayıf 5 HASTAMIZI KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 9 can kaybımız var. Tamamı yaşlılarımızdan. Yaşlılarımızı koruyalım. MÜCADELEMİZDE BİR AN BİLE ESNEKLİK GÖSTERMEYELİM.
    Patlayacağız gibi.

Korku var bir tarafda diğer tarafta vurdumduymazlı.

O ümreden gelen ve polise tüküren için nasıl ahlaklı oraya gidipte şeytan olarak dönmüş der.Erol Müteccimler
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 112/1001 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •