Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 112/1014 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 889 - 896 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Herşeyi senden benden iyi biliyor da o köpekbalıkları yok mu o köpekbalıkları... adamın dengesini bozmuşlar.
    umarim bir gun zengin olup Miami ye gelirsin de denize girip 3 metreden fazla acilamazsin

sonrada kafani kumlara vurup "ah aptal kafam guzelim cesme varken ben buralara gelmek icin neden para harcadim " dersin

ben baya vurdum ondan sac kalmadi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Kör cahil gibi davranıp seninle yapılan sözleşmeyi iyi okumazsan, sözleşmede kafana yatmayan maddeler için parasını verip hukuksal danışmanlık hizmeti almazsan sonun bu olur. Üç kuruşluk pazar alışverişinde bile daha ince eleyip sık dokuyan yurdum insanı bu işlerde ne hikmetse aynı hassasiyeti göstermiyor. Burası Türkiye bu ülkede kim sözünü tutuyorda SİNPAŞ tutsun!...
    gazete haberinde oyle demiyor

anlasmada o yesil alan var. Eger her vatandas insaattan ev alirken hukuksal danismanlik hizmeti almaya kalkarsa ic savas cikar. Herseyde hukuk danismanina neden para vermek zorundayim ben? Anlasma neyse odur

Cevabinizi hakikaten merak ediyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bunun hukuk ile olan alakasini bilmiyorum. Ama ben 24 yildir ABD deyim yuz defa noter kullandim daha 1 dolar vermedim

Punto meselesi dogru degil. Daha gecen yaz TR deydim, hanim uyardi ondan bende gittim noterde ozellikle soyledim 2 sayfadan fazla olmasin ona gore ayarlayin falan 50 TL kurtardim. Kim demis standard diye, binlerce noter var adam kafasina gore is yapiyor

Kardes TR ye bi gidiyoruz o kadar cok notere gidip zaman kaybettim ve para odedimki yani insan kafayi yiyor. ABD de bu isler bedavaya halloluyor da TR zaten fakir bu kadar para nereye gidiyor

Sonra pasaportta oyle. Daha ben hayatimda bir kere pasaport icin bir yere gitmedim ABD de. Zarfin icine koyup yolluyorsun eskisini 2 hafta sonra yenisi posta kutusunda. O kadar basit o kadar hizli ve ucuz. Yazik gunah bu Turkiye nin islerine.

Esasinda bu yaziyi yazmamin sebebi baska.

Hanimin bir arkadasi var Izmirde bir bilmemne odasinda sekreterlikten emekli oldu. Kadin onlarca arsasi dairesi var lux bir sitede oturuyor. Altinda Volvo jeep

Dedimki bu kiz sekreter evli degil aile zengin degil nasil bu kadar cok parasi oluyor?

Onun isi super bilmemne odasinda aidati toplamaktan sorumlu

eee

ee si odanin baskaniyla anlasmislar % 1 oradan % 2 buradan kesiyorlar

nasil ya? kimse sikayet etmiyormu?

Yahu cok konusma orasi Turkiye. Kiskanma kadini. dakka basi Turkiye ile ABD yi karsilastirmaktan vazgec.
    ----------------------------

Sozkonusu oda bir esnaf odasi da ne esnafi oda bana kalsin

neyse bu yaz 48 yasinda emekli olmus bu kadini ziyaret edicez. Bakalim neler ogrenicem. Ulkenin haline bak ya...
    Olsun hocam kaz gibi yolunuyoruz ama TR'nin kızları, denizi güzel...😂😂
    Hocam bakın yeni tip kimlik çıkıyor. Belli süre sonra herkesin buna geçmesi zorunlu olacak.
    Ve devlet benden eskisini verip yenisini almam için para istiyor.
    Yani pasaport ya da ehliyet olsa belki ihtiyaç duyuyorsan parasını öde al dersin ama kimlik bu. Bir devletin vatandaşına ilk vermesi gereken şey.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. HALİL REÇBER @HalilRecber

$ 3.7052 Marifet Borsayı manipülatif olarak tutmakta değil.Milleti kandırmakla olmaz Varsa $'ın yükselişine engel olun.Yuh yazıklar olsun...
    ÖS 1:47 · 05 Nis 2017

5. Halil Reçber sosyal medyada "konuta olan talep tarihi dibinde" demiş ve aşağıdaki çığlığı atmış. Yürek yemiş yine galiba

Bu arada konut satışları hani rekor kırıyordu? Kredileri yüzdürmek içim başvurulan bu çirkin hülle yöntemler ekonomimizi daha da mahvetmez umarım.

YTD

Alıntı Originally Posted by HubFund Yazıyı Oku
    HALİL REÇBER @HalilRecber

$ 3.7052 Marifet Borsayı manipülatif olarak tutmakta değil.Milleti kandırmakla olmaz Varsa $'ın yükselişine engel olun.Yuh yazıklar olsun...

6. Erdoğan'dan 'Hayır'cılara: Ahiretinizi tehlikeye atmayın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Bursa Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu...

http://odatv.com/erdogandan-hayircil...504171200.html

Yandik biz yandik..

7. Finans Merkezi kapsamında Ataşehir’de inşa edilen Sarphan Finans Park projesini üstlenen şirket için mahkeme iflas kararı verdi. İflas kararı verilen şirketin en büyük alacaklısı konumunda ise özel bir banka bulunuyor. 700 milyon TL değerindeki projede yer alan gayrimenkullerin fiyatı bir milyon TL’den başlıyor. Şirket adına Hurriyet.com.tr’ye yapılan açıklamada ise, iflas kararına itiraz edileceği vurgulandı.

http://www.hurriyet.com.tr/dev-proje...-etti-40418700

8.  Alıntı Originally Posted by HubFund Yazıyı Oku
    HALİL REÇBER @HalilRecber

Bu böyle dediyse borsa soluğu 120.000 lerde alır dediydi dersiniz.

Adam ters indikatör...

Sayfa 112/1014 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •