Sayfa 112/993 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ama ustune faiz almadinmi? Toplamda nasil.karli cikmadin anlamadim.ben
    Faiz varda yok gibi sayın bisikletçi.....Adamlar kur artışı kadar para koydular üstüne sadece ve bunun bilmem şu kadarı faiz dediler,ama aslında faiz yok........resmen 60 Euro mu iç ettiler......kimseye tavsiye etmem,bir de madde eklemişler gününden önce çıkarsan ve döviz bizim anlaştığımız tarihten daha düşükse düşük olanı baz alırız ve anaparanı daha az alırsın diyorlar......tam enayi avı.......
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Faiz varda yok gibi sayın bisikletçi.....Adamlar kur artışı kadar para koydular üstüne sadece ve bunun bilmem şu kadarı faiz dediler,ama aslında faiz yok........resmen 60 Euro mu iç ettiler......kimseye tavsiye etmem,bir de madde eklemişler gününden önce çıkarsan ve döviz bizim anlaştığımız tarihten daha düşükse düşük olanı baz alırız ve anaparanı daha az alırsın diyorlar......tam enayi avı.......
    Kusura bakmayın ama siz ürünü anlamadan yatırım yapmışsınız.
    1) Vade bitmeden hesabı kapatırsanız başlandık kuru ile erken kapama tarih kurundan hangisi düşükse o uygulanır.
    2) Kur, alacağanız dönemsel faizden daha yüksek oranda artarsa alacağınız faiz ve kur farkı, sizi başlangıçtaki döviz miktarına getiriyor. Misal 10.000 doları kur 12 iken yaptınız 3 ay sonra kur 16 oldu. Paranız yine 10.000 dolar.
    3) Saat 11.00-12.00 arası bankaya gidip dövize dönseydiniz MB dönüşüm kuru ve KMV alınmaksızın başlangıçtaki dövizinizi bire bir alırdınız. Belli ki siz dövize dönme işini saat 12.00’den sonra yapmışsınız. Bu durumda banka gişe kuruna tabisiniz ve zarar ettiniz.

3. TL yatırıp kur korumalı yapsak merkezin hesaplayacağı kurdan dönebiliyor muyuz bunu bilmiyordum bu güzelmiş .

Ama çevremde 500 dolar azaldı 700 dolar azaldı diyenler TL den geçip onların hatasından kaynaklanıyor o zaman doğru mu anladım

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    TL yatırıp kur korumalı yapsak merkezin hesaplayacağı kurdan dönebiliyor muyuz bunu bilmiyordum bu güzelmiş .

Ama çevremde 500 dolar azaldı 700 dolar azaldı diyenler TL den geçip onların hatasından kaynaklanıyor o zaman doğru mu anladım
    Hayır olmuyor.
    Yabancı paradan dönenlere uygulanıyor sadece.

6. https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik...uyari-7147753/

Yeni bir koronovirüs dalgası gibi olursa ekonomiler bunu kaldıramaz yeniden kapanmak zor bence ne dersiniz?

7. Ekonomi çok iyi olduğundan suçunun camını patlatıp damacanalarını ödünç almışlar.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik...uyari-7147753/

Yeni bir koronovirüs dalgası gibi olursa ekonomiler bunu kaldıramaz yeniden kapanmak zor bence ne dersiniz?
    -Maymun Çiçeği virüsü coranavirüs gibi havada asılı kalan solunum yoluyla geçen bir virüs değil, vücut sıvısı ile, yakın temas ile geçiyor.
    -Coranavirüste hastalık belirtisi olmadan virüs yayılırken yeni virüste ancak semptomlar oluştuktan sonra bulaşıcılık oluyor ki bu da korunma tedbirlerinin alınmasıyla bulaşıcılığı azaltıyor.
    - Maymun Çiçeği virüsü yeni bir virüs değil daha önce de lokal olarak afrikada görülen sincap fare gibi kemirgenlerden insana geçen bir virüs.

-Çiçek virüsü ile akraba bir virüs ve çiçek hastalığı virüsü dünya çapında yaygın bir aşı kampanyasıyla 1980'li yıllarda dünyadan kazınmış ve o tarihlerden beri bir daha görülmemişti.Bu aşı artık dünyadan kazındığı için çocuklara yapılmıyor ama yaşı 50'nin üzerinde olanların olduğu bir aşı ve yapılan araştırmalara göre maymun çiçeği hastalığından da %85 oranında koruyor.

Sonuç olarak fazla endişe edecek bir durum yok.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 112/993 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •