MB 250 baz puan faiz indirimine gider gibi.
MB 250 baz puan faiz indirimine gider gibi.
Bana da öyle geliyor. Asgari ücret %30 arttı ve faiz indirimine zemin hazırlandı artık. Sırada memur ve SSK emeklilerine verilecek zam var. O zamlar da %20-25 aralığında tutulur ve mesele kapanır. Millet bir kaç gün bağırıp çağırır, sonra da mesele unutulur gider. Hep böyle olmadı mı? AKP'li danışmandan uçan tekme yiyen Soma'lı madenci %80 oranında gitti tekrar AKP'ye oy verdi. Bakmayın işçilerle emeklilerin ağlamalarına, onlar AKP için oy deposu olmaya devam edecek.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
5year PLTR'i 2 Ocakta mı satacaksın yoksa başka bir tarihte mi? Bu hisseden çıktıktan sonra bir daha bu hisse ile uğraşmamanı tavsiye ederim. Aşırı volatil ve çok yüksek riskli.
Farkındayım, çok zor bir durum bu çünkü aşırı volatil bir hisse söz konusu. Bu tür hisselerde stoploss %10 dan aşağı olmaz zaten. Kağıt gün içi %15 lik bir marjı rahatlıkla çekebiliyor. Grafiğe bakıp olası destek noktalarını bulmak ve onun %2 altına stop koymak da diğer seçenek. Ama whipsaw'a yani silkelenmeye maruz kalma riskin büyük.
Senin yerine olsaydım ben ne yapardım söyleyeyim:
2 Ocak'ta TSİ 17:30'da Nasdaq açılır açılmaz elimdeki tüm PLTR'leri satıp çıkardım. Nedenini sorma, açıklarsam sana absürt gelir. Ondan sonra da bir daha bu hisse ile asla muhatap olmazdım. Unutma, kararı sen kendin vereceksin ve işler ters gittiğinde kendinden başkasını suçlamayacaksın.
Yer İmleri