Sende olmasan valla gün içinde neler olmuş haberimiz olmayacak
Viopun Magazincisi gibisin![]()
Sende olmasan valla gün içinde neler olmuş haberimiz olmayacak
Viopun Magazincisi gibisin![]()
Bu haftayıda yediler boşu boşuna ömrümüzden giden gitti.
Dünden bugunku hareketleri baris belliydi. Dün Varantlardan sinyalleri çaktılar resmen.
Açıklama için teşekkür ederim![]()
Yukarıdaki alıntıda kendinizce bir kanıya varmışsınız. Doğru ya da yanlış. Peki bu size yeterli değil mi?
İşte zorlamak ve sinir yapmak manasız geliyor bana. Enerji israfı. Bir gönderiniz harikaydi. Hayat kısa ve kalp kırmaya değmez.
Guzellikler ile etkileşim yaratalım derim.
Birde Mert bey burda cok mizansen yapar. Kendi kendine konuşuyor diyorsunuz siz buna. Ben bazı geceler eski yazılarını okurdum ve çok eğlenirdim. Bakış açınızı değiştirirseniz göreceksiniz. Onun tarzı bu. Herkesi olduğu gibi kabul etmeliyiz.
Sizin de ilk baştaki monologlarınız guzeldi. Cok gülmüştüm. Bir düşünün bence dost olmayı.
Sevgiler![]()
Bu sayfayı cok işgal etmek istemiyorum. Simdilik hosakalın. Günleriniz güzel geçsin
Bol kazançlar herkese![]()
Dogru ya da yanlis degil, dogru. Ayrica niye ki? Ortada onu bildim bunu tutturdum diyen birisi var, ben de bunun palavra oldugunu soyluyorum. Ben bu isi kendim de yaptim senelerce parasiz zamanimda. O kadar ugrasiyorsun edyorsun kirintilari toplamak icin. Internet kesiliyor poziyson kapatamiyorsun temerrude dusuyorsun kullandigin krediler ile. Hayda git ordan burdan para bulmaya calis. Tak bir daha oluyor, SPK'dan 6 ay ceza yiyorsun teminati tamamlayamadigin icin. Sene sonu oturup hesabini kitabini yapiyorsun, o kadar emek harcamissin %30 kazanmissin... Hicbirsey yapmasaydin hisse %90 gitmisti.
Bu vadeli olayi kaldiractan dolayi cok da daha tehlikeli bir kumar. Insanlari buraya ceken nedir, kaldirac. Boyunun 10X'i islem yapmak ne demek. Bir ev almayi deneyin. Bir de gidip 10 ev almaya calisin nasil olacak bakalim. Kumardan para kazanmak cok zor, masa %70 kazanir, %30'u da %1'lik kesim yer. %99 ise elindekinin hepsini kaybeder. Orda burda onu aldim bunu sattim surdan kazandim diye palavra sallamak ile olmuyor bu is. Buyursunlar koysunlar goreyim. Photoshoplasalar bile yeterli degil, cunku daha sonra tahtadan da teyit ederim.
Dostlarini herkese hakaret etmeyi aliskanlik edinmis kibirli bos insanlardan secen hayatta pek basarili olmasa gerek.
Ayni duyarliligi sayfalarca masum insanlara yapilan hakaretlere de gostermenizi beklerim.
Sn 666 selam
Benim bu son yazım olsun. Umarım bakış açıları değişir.
Mert beyin burada hep kazandım dediğine şahit olmadım. Kazandım da diyor kaybettim de. Geleceği bildiği yok ayrıca sadece pozisyon alıyor. Yönünü söylüyor. O kadar. Çoğu zaman kara geçse de kar al yapmayıp ters duruma düştüğüne şahit oldum. Hatta geçmişte (1 ya da 2 yıl önce) özgüvenimi kaybettim biraz uzaklaşıcam dediğini bile gördüm.
Yani ortada yazdığınız gibi palavra atan birisi yok. Pozisyonlarını yazan biri var. Lütfen artık ithamları bırakın.
Eğer kaybettiğine inancınız tam ise öyle olsun. İspatlıcam diye kendinizi yormanız anlamsız geliyor.
Bir insanın yanlış yaptığını düşünüyorsanız "Bence sen yanlış yaptın" demelisiniz elbette. Ve sonra onu kendi vicdanı ile başbaşa bırakmalısınız. Sürekli üzerine giderseniz kendini baskı altında hisseder ve doğal olamaz. Zaman tanımanız lazım.
Bence ilgi ve sevgi her insanı dost yapabilir. Herkes birbirinden çok kolay vazgeçiyor. Tersini denersek süper olur. Dünyayı da güzelik kurtaracak biliyorsunuz![]()
Ayni duyarliligi sayfalarca masum insanlara yapilan hakaretlere de gostermenizi beklerim.
Yanlış yaptığını düşündüğüm anlarda kendisine özelden yazmışımdır. Emin olabilirsiniz bu konuda. O da bana yazar biriyle gereksiz bir söz dalaşına girdiğimde.
Herneyse uzun lafın kısası uzatmayın ya
Hoşçakalın.![]()
Demek ki yazdigininizin bir onemi yok.
Birseylere bakiyordum ta ne zaman, yine ayni sekilde birilerine hakaret edilyordu.
Bu topige esprili sekilde yazdigim bir cumlenin arkasindan 2 sayfa hakeret edildi.
Sonra VIOP topiginde yine baska bir arkadasa ayni sekilde yazildigni gordum.
Snora baska bir arkadasa.
En son da baska birine yapilinca sesimi cikardim.
Psikolojide buna sosyopatlik deniyor. Psikopatligin bir alt kademesi. Toplumda hep yanlis kullanilir "psikopatlik", kastedilen "sosyopatlik"tir aslinda. Cunku psikopat akilli olan sosyopata denir.
Insanlar forumlara durduk yere birilerinden hakaret yemek icin gelmiyor, bu kismi da unutmayin.
Checklisten kontrol edin tutuyor mu tutmuyor mu diye.
PSIKOPAT / SOSYOPATIN OZELLIKLERI
1. Küstah, aşağılayıcı, utanmaz ve kibirlidirler.
2. Haketme duyguları çok güçlüdür.
3. Şaşırtıcı ölçüde benmerkezcilerdir. Kendilerini üstün varlıklar olarak görürler.
4. Narşistiktirler.
5. "Bildimcilik" ve kendini ovme en temel ozellikleridir.
6. Hükmedici ve kendini beğenmişlerdir.
7. Yanlışları yüzünden utanç duymazlar, mazaretleri hazirdir.
8. Esprili, konuşkan, kendilerini iyi göstermekte becerikli ve çoğunlukla da çekicilerdir.
9. Konuyu dağıtabilir, olası görünmeyen yalan hikayeler anlatabilirler.
10. Foyalarının meydana çıkmasından kaygı duymazlar.
11. Eylemlerinin diğer insanlar üzerindeki yıkıcı etkileri karşısında umursamazdırlar.
12. Neden oldukları kargaşa, acı ve yıkıma üzülmezler.
13. Suçluluk ya da pişmanlık duymamaları, davranışlarını mantık çerçevesine oturtma kabiliyetlerinde gizlidir.
14. Insanlarda şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaratan eylemlerinin sorumluluklarından kaçabilme yetenekleri müthiştir.
15. Insanları, kendi zevkleri ve çıkaraları için kullanacakları nesneler olarak görürler.
16. Insanlari kullanabilmek icin de en cok "din" temasini islerler.
17. Yüzsüzdürler. [NB: 666: "Kosele Suratli"]
18. Birer parazit gibi yaşarlar. İnsanların eşyaları, birikimleri ve onurlarını emerek beslenirler.
19. Yalan söylemek, kandırmak ve manipüle etmek psikopatların doğal yetenekleridir.
20. Teşhis edilmekten endişe duymazlar. Yalanlarını yakalasanız ve yüzlerine vursanız da, nadiren utanırlarlar.
* Bu gibi hallerde, hikayelerini değiştirir ya da gerçekleri, yalanla tutarlı görünecek bir şekilde yeniden işlerler.
21. Bir söyledikleri, diğer bir söylediklerini tutmaz. Bunun sonucu olarak, bir dizi çelişkili ifade ve dinleyicilerde kafa karışıklığı oluşur.
22. Karsilarina cikanlari bertaraf etmek icin yavsaklik ve yalakalik yapmaktan cekinmezler.
23. Samimiyetsizlikleri ve vicdansızlıkları onların kolayca yalan söyleyebilmelerini sağlar.
24. Asağılandıklarını ya da önemsenmediklerini düşündüklerinde aşırı agresif tepki verirler.
25. Çok hafif kışkırtmalar, onları harekete geçirmek için yeterlidir.
26. Cabuk sinirlenirler. Hayal kırıklığına, başarısızlığa, disipline ve eleştiriye karşı ani ve şiddetli tepkiler gösterirler.
27. Kolayca alınır, boş ve anlamsız şeylere kızar ve saldırganlaşırlar.
28. Yaptıkları şeylerin pek çoğu farkedilmez ya da cezalandırılmaz.
* Bir kısmı, antisosyal davranışları, borsa sahtekarlığı, kuşkulu ticaret gibi eğilimlerle ortaya çıkar.
ZEKASI YUKSEK OLANLARA PSIKOPAT, EMBESILLERINE SOSYOPAT DENIR.
10 madde uzerinde EVET teshis icin yeterlidir.
Yer İmleri