Sayfa 113/167 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163 ... SonSon
Arama sonucu : 1330 madde; 897 - 904 arası.

Konu: TGSAS - TGS Dış Ticaret

1. Bundan bir yol olmaz hem ayranım dökülmesin hem ... ... mesin kafasindalar. Bu fiyattan satın diyor kimse de satmıyor satmaz tabi kardeşim sizin gibi açgozluleri mı doyuracak ky... Hep bana hep bana anasını satayim kurumsalliktan çok uzak tam bir patron hissesi 4 ten önce satani da bilmem ne yapsınlar hadi bakalim... Gerci çokta kizmamak lazım trade ettikce iyi kazanç sağlıyor tahtacı mal olunca... Kesinlikle ytd içimi döktüm...

2. teknik olarak yorumlayacak bir arkadaş yok mu? görüşlerimizi paylaşalım. hisse kopacak da nereye kopacak bakalım.
    Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...

3. ha şöyleee. aferin sana
    Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...

4. Ne o leeen pargamonu mu kıskandın sen onun gibi olamazsın kafa bozuk bu kere... Ytd...

5.  Alıntı Originally Posted by aslan8864 Yazıyı Oku
    2.51 e yazdık vermediler.

Takipteyiz.
    Ah be kardeşim vermediniz ki şöyle ucuz ucuz, alıverirdik elinizden pergamondaki gibi. Bunda miktar çok küçük oldu. Bakalım ne olacak.

6. Küçük yatırımcı yükselişi satış fırsatı olarak gördü. Karlarını veya zararlarını realize ettiler. Ben alışa devam ediyorum, yükselmiş fiyata rağmen yapıyorum bu işlemi. Endeks düşmezse bu fiyatlar aranır. Endeksi takip etmek gerekiyor.

7. bu gün 2,74-75 den asağı inmediği surece sorun yok bence

8. Yapı ve Kredi ve Ziraat burda ve öbür tarafta alıcılı gözüküyor , yatırım tavsiyesi deildir.
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

Sayfa 113/167 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •