Sayfa 113/269 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 897 - 904 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1. TRKCM - Trakya Cam

Çimentolarla ilgili gelen habere bakın,oyak grubu nezaman alırla alsın ayrılma hakkından yararlanır diye haber yolluyor,yok şu zaman aldın yok sattın yok aldın falan yok,herkez demiş.

Ama şu önemli yşne ayrılma hakkını herkese vermiş ayrıca değişim oranları yşne ayrılma hakkından daha avantajlı,

Birleşme işlemine ilişkin olarak Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş., Adana Çimento
    Sanayii Türk A.Ş., Aslan Çimento A.Ş., Bolu Çimento Sanayii A.Ş. ve Ünye
    Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan 21.02.2020 tarihli
    açıklamamızda birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan "Duyuru
    Metni" Sermaye Piyasası Kurulu'nun 20/02/2020 tarihli kararı ile
    onaylanmıştır. Bu Duyuru Metni Kurul karar tarihi itibariyle yürürlükteki
    mevzuat çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından incelenmiş ve karara
    bağlanmıştır. Kurulca onaylanmış olan Duyuru Metni kamuoyu ile de paylaşılmış
    olup, duyuru metninde de belirtildiği üzere birleşme işlemine ilişkin genel
    kurula katılarak muhalif oy kullanan tüm pay sahipleri açısından pay alım
    tarihine bakılmaksızın ayrılma hakkı kullanımı söz konusu olabilecektir.
    Kamuoyunun bilgisine sunarız ''[/B][/QUOTE]

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Abi kim ayrilma islemiyle ugrasmak isterki. Ayrilma bedelinin ustune gelsin satarim hemen. Herkes oyle yapar. Ayrilma bedelininin ustunde degisim orani belirlesinler ayrilma bedelinin ustune ciksin hisse fiyati kimse ayrilma hakkiyla ugrasmas. Sirkette nakit harcamaz. Harcayacagi nakiti hesap etse onunla dusukten hisse alsa yukari kadar toplasa bile eminim sirket daha cok hisse toplar.
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Aynen
    Elimizde ayrılma hakkı yok diyelim ,ama olsa ne olacak,eğerki ederinde adil değerlem ve gerçekçi değerleme yapılırsa ve karşılıpı değişim oranları zaten adil olucak haliyle,
    Sorarım sana sn karbaht ayrılmadanmı yararlanırsın hakkı olsa bile yoksa değişime hissenimi sokarsın ,

Soruyorum ne yaparsın?

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. geçtiğimiz pazar burada yazışırken sinir oldum... cimere aşağıdaki şikayetnameyi gönderdim....

sayın yetkililer. şişe ve iş yönetiminden şikayetçiyim. şişe grubu iyileşme adı altında şirketlerinin ( anadolu cam soda trakya paşabahçe denizli cam )birleştirme kararı aldı. o gün hisseleri çok yükseldi.

yatırım şirketlerinin yapmış olduğu hesaba göre şişe cam 5. 35 soda 6 38 trakya cam 3 58 gibi ortalama çıktı... ( elinde hisse olanlar en geç ağustos ayında en düşük bu fiyattan şirkete devredecekler)

net fiyatı bulmak içinde pwc adlı şirketle anlaşıp değerleme yaptırıyorlar.. borsada piyasa değerlerine göre aşağıdan fiyatlanan bu hisselerde beklenti oluşmakla birlikte şişe camda yönetici bayanın blombergde çıkıp güzel açıklamarı iş bankasının birleşme için 300 mlyn dolar ayırması şişe grubunun her yıl artan satış geliri iş bankası gibi köklü grubun çoğunluk hissesine sahip olması beklentileri arttırdı. ve herkes bütçesi dahilinde bu grubun hissesine katıldı. olayda burada başladı.

yükselişten sonra hisselere sürekli baskı uygulanarak ( endeks yükselirken yerinde saydı yada eksi kapattı . endeks % de 3 düşerken 5... % de 5 düşerken % de 10 düştü ) viopta işlem yapan herkesi defalarca batırdılar... yeri geldi viopta fiyat yüksek olması gerekirken 10 kademe aşağıdan işlem yaptılar

üniversitelerde tez konusu yada borsada ders niteliği taşıyan bu olayın araştırılmasını hissede baskı uygulayarak kazanç sağlayan kurum yada kişilerin açığa cıkarılmasını talep ediyorum.

iş yatırım ve şişe grubu neden hisselerinin bu kadar aşağı gelmesine izin verdi oda ayrı bir soru ?

cimere baktım p.tesi sabah 11 16 da spkya ulaşmış..

şişe p.tesi şişe camda 1mlynluk alım yaptım diye kapa haber atmış.... acaba bizim dilekçeyle alakası varmı diye aklıma geldi..

dilekçe sanırım spk dan iş ve şişe cama da gidiyor diye düşünüyorum.

4. İyi yapmışsınız

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5. Bu olay guclerin birlesmesi olacagi icin bu zamanda birlesemeyeceklerde ne zaman birlesecekler vergisiz bir sekilde guclerini birlestirerek yola devam ederler katiliyorum

En adil olani aslinda bu. Nasilki kar payi dagiticam dediginde dagitmadan bir gun once elinde hissesi olan yararlaniyorsa ayrilma hakkindan da genel kurula katilabilen herkes yararlanmali.
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Çimentolarla ilgili gelen habere bakın,oyak grubu nezaman alırla alsın ayrılma hakkından yararlanır diye haber yolluyor,yok şu zaman aldın yok sattın yok aldın falan yok,herkez demiş.

Ama şu önemli yşne ayrılma hakkını herkese vermiş ayrıca değişim oranları yşne ayrılma hakkından daha avantajlı,

Birleşme işlemine ilişkin olarak Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş., Adana Çimento
    Sanayii Türk A.Ş., Aslan Çimento A.Ş., Bolu Çimento Sanayii A.Ş. ve Ünye
    Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan 21.02.2020 tarihli
    açıklamamızda birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan "Duyuru
    Metni" Sermaye Piyasası Kurulu'nun 20/02/2020 tarihli kararı ile
    onaylanmıştır. Bu Duyuru Metni Kurul karar tarihi itibariyle yürürlükteki
    mevzuat çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından incelenmiş ve karara
    bağlanmıştır. Kurulca onaylanmış olan Duyuru Metni kamuoyu ile de paylaşılmış
    olup, duyuru metninde de belirtildiği üzere birleşme işlemine ilişkin genel
    kurula katılarak muhalif oy kullanan tüm pay sahipleri açısından pay alım
    tarihine bakılmaksızın ayrılma hakkı kullanımı söz konusu olabilecektir.
    Kamuoyunun bilgisine sunarız ''[/B]

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    geçtiğimiz pazar burada yazışırken sinir oldum... cimere aşağıdaki şikayetnameyi gönderdim....

sayın yetkililer. şişe ve iş yönetiminden şikayetçiyim. şişe grubu iyileşme adı altında şirketlerinin ( anadolu cam soda trakya paşabahçe denizli cam )birleştirme kararı aldı. o gün hisseleri çok yükseldi.

yatırım şirketlerinin yapmış olduğu hesaba göre şişe cam 5. 35 soda 6 38 trakya cam 3 58 gibi ortalama çıktı... ( elinde hisse olanlar en geç ağustos ayında en düşük bu fiyattan şirkete devredecekler)

net fiyatı bulmak içinde pwc adlı şirketle anlaşıp değerleme yaptırıyorlar.. borsada piyasa değerlerine göre aşağıdan fiyatlanan bu hisselerde beklenti oluşmakla birlikte şişe camda yönetici bayanın blombergde çıkıp güzel açıklamarı iş bankasının birleşme için 300 mlyn dolar ayırması şişe grubunun her yıl artan satış geliri iş bankası gibi köklü grubun çoğunluk hissesine sahip olması beklentileri arttırdı. ve herkes bütçesi dahilinde bu grubun hissesine katıldı. olayda burada başladı.

yükselişten sonra hisselere sürekli baskı uygulanarak ( endeks yükselirken yerinde saydı yada eksi kapattı . endeks % de 3 düşerken 5... % de 5 düşerken % de 10 düştü ) viopta işlem yapan herkesi defalarca batırdılar... yeri geldi viopta fiyat yüksek olması gerekirken 10 kademe aşağıdan işlem yaptılar

üniversitelerde tez konusu yada borsada ders niteliği taşıyan bu olayın araştırılmasını hissede baskı uygulayarak kazanç sağlayan kurum yada kişilerin açığa cıkarılmasını talep ediyorum.

iş yatırım ve şişe grubu neden hisselerinin bu kadar aşağı gelmesine izin verdi oda ayrı bir soru ?

cimere baktım p.tesi sabah 11 16 da spkya ulaşmış..

şişe p.tesi şişe camda 1mlynluk alım yaptım diye kapa haber atmış.... acaba bizim dilekçeyle alakası varmı diye aklıma geldi..

dilekçe sanırım spk dan iş ve şişe cama da gidiyor diye düşünüyorum.
    Bende spk ya hisse baskilaniyor ve piyasa ile oynaniyor duye sikayette bulundum gerekirse cimerede yazarim oyun buyuk

8.  Alıntı Originally Posted by Kar payi Yazıyı Oku
    Bende spk ya hisse baskilaniyor ve piyasa ile oynaniyor duye sikayette bulundum gerekirse cimerede yazarim oyun buyuk
    şişenin kapında... fiyat azda olsa 1 mlynluk hisse alımı yapması .. aklımı kurcaladı.. spk ve cimere biraz yüklenilse güzel olacak ... bunlar meydanı boş buldu..

adiler bugün şişe cam viopta... hissenin tam 15 kademe aşagısından işlem yaptılar... resmen şrfsizlik.

16.03.2020 11:16 tarihinde HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI tarafından SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI tarafına sevk edildi.............KAP la aynı gün

Sayfa 113/269 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •