Sayfa 113/614 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 897 - 904 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Yüzde seksen Kaybedeceğini bildiğin maça neden gidersin?
    Gidip küfür edip stes atmak için. Bizde öyleyiz, stres atıyoruz

2. Bir de balıkçı doktorun bu yazılara böyle sessiz kalmasına haklısın peki demesine şaşırmadım değil enteresan vardır bir bildiği piyasanın kitabını yazan bir adamdır

3.  Alıntı Originally Posted by SENOL Yazıyı Oku
    Bir de balıkçı doktorun bu yazılara böyle sessiz kalmasına haklısın peki demesine şaşırmadım değil enteresan vardır bir bildiği piyasanın kitabını yazan bir adamdır
    Hala söylediği karton jantsa otkarı erken satmaanın pişmanlığını yaşarım..
    Bu kaatta da karşılaşınca umut doğdu😅

4. Beter ol diyecem de içim el vermiyor yasağı yedi sanırım balıkçıdoktor yazık iş bilmezler senelerin borsacılarını böyle küstürüyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by SENOL Yazıyı Oku
    Beter ol diyecem de içim el vermiyor yasağı yedi sanırım balıkçıdoktor yazık iş bilmezler senelerin borsacılarını böyle küstürüyorlar
    Ben O’na söylüyorum..
    Yazma bir bana söyle diye😅😅

6. Özgürlüklere düşman bir kafa yapısı var bazı insanların. Oldum olası bu kafa yapısını anlamaya çalışsam da çözemedim. Sonunda Anladım ki bu insanlardan farklıyım.
    Çatısında balkonunda mangal yapana “olan var olmayan var kokusu geliyor çık çık ” diyen tip, Ramazan’da sokakta yiyip içene laf söyleyen tip, yangın uçağı yok diyip yardım isteyip gerçeği haykıranlara vatan haini diyen tip, kendi diniyle kendi ırkıyla kendi milletiyle sadece övünen diğerlerini kabul etmeyen, dışarda toplu taşımada öpüşen genç çiftlere bağıran, sırf kendi aldı diye arabasını cep telefonunu öven (karşıt görüş istemeyen), sırf kağıt kendi elinde var diye kötü yorum/farklı görüş istemeyen... liste uzayabilir. Bana göre hepsi aynı kategoride. Farklılığa, kendinden olmayana düşman, özgürlük kısıtlayıcı kafa yapısı. Yani üç beş marabanın negatif yorum yapmasıyla bşr tahtanın etkileneceğini düşünenler. Sineğin yağını çıkaranlar. Bırakın isteyen istediği analizini yapsın. Beğenmiyorsan okumazsın geçersin. Hemen herkesi spek adamı hain yapmayın.

7.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Özgürlüklere düşman bir kafa yapısı var bazı insanların. Oldum olası bu kafa yapısını anlamaya çalışsam da çözemedim. Sonunda Anladım ki bu insanlardan farklıyım.
    Çatısında balkonunda mangal yapana “olan var olmayan var kokusu geliyor çık çık ” diyen tip, Ramazan’da sokakta yiyip içene laf söyleyen tip, yangın uçağı yok diyip yardım isteyip gerçeği haykıranlara vatan haini diyen tip, kendi diniyle kendi ırkıyla kendi milletiyle sadece övünen diğerlerini kabul etmeyen, dışarda toplu taşımada öpüşen genç çiftlere bağıran, sırf kendi aldı diye arabasını cep telefonunu öven (karşıt görüş istemeyen), sırf kağıt kendi elinde var diye kötü yorum/farklı görüş istemeyen... liste uzayabilir. Bana göre hepsi aynı kategoride. Farklılığa, kendinden olmayana düşman, özgürlük kısıtlayıcı kafa yapısı. Yani üç beş marabanın negatif yorum yapmasıyla bşr tahtanın etkileneceğini düşünenler. Sineğin yağını çıkaranlar. Bırakın isteyen istediği analizini yapsın. Beğenmiyorsan okumazsın geçersin. Hemen herkesi spek adamı hain yapmayın.
    Mukemmel bir tespit.

8. Günlük encok yükselenlerde 8 aydır yer alamadık bu çıkan hisselere baktım f.k cogunun 20 den baslayip 70 veya 80 olan var p.d.d desen 3 den baslayip 6.7 ye dayanan var halada çıkıyo hisseler blombergde bogaziçi beton yetkilisi sorulan soruya hissenin ucuz oldugunu soyluyo f.k 68 olmuş p.d.d 2.44 bizim hissede desen herturlü pislik var burda cikan hisselerin patronlarimi akilli yoksa bizim patrondami bi sıkınti var insan oglu öleceksin bu dünyada kalmican neyin hesabini yapiyon

Sayfa 113/614 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •