Originally Posted by
Thyshine
Özgürlüklere düşman bir kafa yapısı var bazı insanların. Oldum olası bu kafa yapısını anlamaya çalışsam da çözemedim. Sonunda Anladım ki bu insanlardan farklıyım.
Çatısında balkonunda mangal yapana “olan var olmayan var kokusu geliyor çık çık ” diyen tip, Ramazan’da sokakta yiyip içene laf söyleyen tip, yangın uçağı yok diyip yardım isteyip gerçeği haykıranlara vatan haini diyen tip, kendi diniyle kendi ırkıyla kendi milletiyle sadece övünen diğerlerini kabul etmeyen, dışarda toplu taşımada öpüşen genç çiftlere bağıran, sırf kendi aldı diye arabasını cep telefonunu öven (karşıt görüş istemeyen), sırf kağıt kendi elinde var diye kötü yorum/farklı görüş istemeyen... liste uzayabilir. Bana göre hepsi aynı kategoride. Farklılığa, kendinden olmayana düşman, özgürlük kısıtlayıcı kafa yapısı. Yani üç beş marabanın negatif yorum yapmasıyla bşr tahtanın etkileneceğini düşünenler. Sineğin yağını çıkaranlar. Bırakın isteyen istediği analizini yapsın. Beğenmiyorsan okumazsın geçersin. Hemen herkesi spek adamı hain yapmayın.
Yer İmleri