Sayfa 113/372 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 897 - 904 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. green x in üzerinden bir çok işlem geçecek...yani bist 100 işlemlerinden daha zor ve daha karışık bir işlemler topluluğu olacak...atatp yi gerçekten de kutlamak lazım...sözleşmeler teyit edilecek sonra da elektronik cüzdan ile ödemeler yapılacak...en son teknoloji kullanılacak...değerini bilenler biliyor diyelim...biz elimizdeki elması gidip de 5 adet tahta kaşığa satacak kadar aptal değiliz... hayırlısı ile hele bir kasım ayını görelim..lansmanı görelim...ekonomi çevrelerinde estireceği rüzgarı görelim...sonra da hissemize bakarız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. bir zamanlar aldığım ve tahta yapıcısı yüzüden sattığım vbtyz hissesi de güzel çıkıyor...vbtyz hissesi yeni yeni yazılım şirketlerini satın almaya başlıyor..genelikle büyük şirketlerin yazılımlarını türkiyede kurumsal şirketlere satıyor..cirosu yüksektir ama kar marjı düşüktür...bilançolarında da düzensizlik vardır...atatp ondan bir kaç gömlek üstündür...her yönden...bu üstünlük önümüzdeki zaman diliminde kendini fiyat olarak da gösterecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Yeni web sitesi hayırlı olsun.

www.atptech.com

"Bugüne kadar markalarımızı farklı web siteleri üzerinden ziyaret ediyordunuz. Yenilenen kurumsal internet sitemizle tüm markalarımızı atptech.com çatısı altında birleştirdik. Tasarımımızı ve içeriğimizi baştan sona yenileyerek size daha iyi bir deneyim sunmayı amaçladık. Sitemizi beğeneceğinizi umuyoruz!"

4. Bugün artık şu memleketimin plakasında bir mola ver be gözüm.

5. Biraz daha dolasimdan lot çektik

6. Kendimi feda ediyorum sizin için

7. 3, 5. 8 20 52 günlük ortalamalarının üzerindeyiz şükür .bugünkü 3 .günlük ortalama şuan 57,54 tür ..5 günlük ,56,70 ..8günlü ..55,02 dir

8. hadi yolun açık olsun yürü .sana tavan yakışır .

..

Sayfa 113/372 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •