Sayfa 113/1049 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Tamamı olmalı.

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~
    tesekkurler. gecen birisi yazmisti bu coini 0.30 larda idi. alan iyi kazandı. buralardan alacak cesareti olup kazanan arkadasida taktir etmek lazim. ama buyuk risk

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Sayın Powerpc, İota için hiç iyi şeyler söylenmiyor, microsoft ortaklığı falan uydurma çıktı, bilginiz vardır mutlaka; hatta cüzdanda kendiliğinden kaybolduğu şeklinde vakalar da olmuş. Aman dikkat.
    ben offlinea çekecem zaten,borsalarda para bırakmıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    O değer yalnızca dolaşımdaki oranı. Piyasaya çıkmamış olanlar proje sorumlularının tuttukları miktar. Dolaşımda olmadığı için fiyatlanmıyor.
    tesekkurler.

4. arkadslar bittrex.com inceledigimde cogu coinin btc ile fiyatlandigini gordum. usd ile olan fiyatlamalar karsisinda bu bana biraz kafa karistirici geldi. bu sekilde alim satim yaparken neye dikkat ediyorsunuz? teknik olarak coinleri incelerken usd olarak mi btc olarak mi bakiyorsunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by inci Yazıyı Oku
    arkadslar bittrex.com inceledigimde cogu coinin btc ile fiyatlandigini gordum. usd ile olan fiyatlamalar karsisinda bu bana biraz kafa karistirici geldi. bu sekilde alim satim yaparken neye dikkat ediyorsunuz? teknik olarak coinleri incelerken usd olarak mi btc olarak mi bakiyorsunuz?
    Genelde usd fiyatlarında destekler daha iyi işliyor gördüğüm kadarıyla. Daha çok dolar olarak bakılıyor yani.

6.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Genelde usd fiyatlarında destekler daha iyi işliyor gördüğüm kadarıyla. Daha çok dolar olarak bakılıyor yani.

o gördüğünüz tether coin sanirim. usd ye cok yakin degerlerde seyrettigi icin usd kabul ediliyor. ama kücuk bi fark oluyor gene dikkate alinacak bi fark degil. yanlisim varsa düzeltin lütfen

7. Ikiside.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. https://coinmarketcap.com/currencies/ripple/

2 saat once 0.66 dolardi

0.88

https://coinmarketcap.com/currencies/ripple/

Bir gunde yuzde 80 artis.
    Yuh..

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 113/1049 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •