pozisyona girdiğim zaman buraya uğramıyorum... ekran başında olmam lazım...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Ninjalar hangi kâğıtta![]()
murat sepeti ikiye bölmüş de , her iki parçanın da alt dalları var , çeşit arttıkça takip ve karar alma mekanizman zorlaşır , hata potansiyelin artar... haaa finans profesörlerine sorarsan riski yaymak için 30 farklı varlık sınıfına kapitali dağıtmak gerekir derler ( bknz özgür demirtaş mesela ) .... ama parasını bilinçli yöneten birisi benim gibi , stanley gibi , falan filan , öyle aynı anda çeşitleme yapmaz. 2 - 3 şeye odaklanır , oradan kaldırabildiği kadar fertiği cebine margarinler sonra diğer fırsatlara bakar... ne diyo stan o videoda ? 4 market sayıyo , hisseler , pariteler , emtialar ve tahviller... hangisinde fırsat varsa oraya yoğunlaşıyor... aynısını ben de yaparım mesela borsa istanbula mı dalacam , enerjimi o an oraya yoğunlaştırırım aynı anda max 4 hisse takip edebilirim genelde ikiyi geçmez aynı anda taşıdığım hisse adedi , 5 ci oldu mu işler karışır.... dolarda daha önceden bir hazırlık yaptım diyelim o beklediğim yerde pozisyona mı girdim , oraya enerjimi veririm... aynı anda hissede trade yapmak , aldığım pozisyonu taşıyıp takip etmeyi tercih etmem ... yufka gibi yayılmaya gerek yok... hamur olarak kalmak daha iyi
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Yer İmleri