Sayfa 114/269 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 905 - 912 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

Bende yarin sikayet olusturcam cimer vasitasiyla. Cimer suanda en hizli adalet dagitilmasini saglayan kurum. Maalesef oyle. Cok korkuyorlar cumhurbaskanligindan.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hepimiz sikayette bulunursak dikkatlerini cekeriz .kagida biri yuklu alim girdikce cildiriyor baskiladikca baskiliyor kagidi goturmuyor.

3. Cimere simdi bende yazdim spk ya 2 defa sikayette bulundum hissenin baskilandigini ve piyasanin manipule edildugini sikayetci oldugumu yazdim
    Son düzenleme : Kar payi; 17-03-2020 saat: 22:07.

4. syn toibek yatırımcı ilişkilerinin telini verdi ... orayıda ardım handeden önce biri çıktı ... demediğimi bırakmadım... direk şirket battı mı dedim şaşırdı ... sonra açıkladım olanları....tüm forumlarda sizlere beddua küfürler ediliyor ... hissenin baskılanmasından dolayı ... bunlar konuşulmuyormu dedim ... bilgimiz yok filan denildi sonra hande aradı eften püften konuşmalar... en güzeli spk. cimer.. bence..

hande birleşme safhasında hisse alamayız yasalara aykırı diyordu ... niye aldınız şimdi..

gerizekalı ..

5. Malesef ülkemizdeki kanunlar yatırımcıyı korumadığı için şirket yöneticileri bilerek ve isteyerek yatırımcıyı zarar uğratabiliyor.Hesap soran ceza veren bir kurum malesef yok.Eğer olsaydı şişecam yönetimi ömrünün geri kalanını demir parmaklıklar ardında geçirirdi.Birleşme olayını boş verin 2018 yılı yazından beri trakya cam üzerine kurulmuş planları var hepsini uyguladılar.2018 yılı sonlarına doğru yatırımcı ilişkileri ile görüştüğümde öyle güzel masallar anlattılarki inanmayınca bir daha telefonlarıma çıkan olmadı mesaj bıraktım dönüş yapmadılar.O yüzden yatırımcı ilişkilerinin masallarına inanmayın derim sonuçta kurumun maaşlı çalışanı sizin gazınızı alıp söylediklerinize yetkililere aktaracağım diyerek görevini yapan biri.Elimde hisse yok tek üzüldüğüm nokta küçük yatırımcının elinde hisse olması.Umarım trakyacam soda anadolu cam yatırımcısı için şuan ki rakamların çok üzerinde fiyat belirlenir ve yatırımcılar hisselerini şişecamın kucağına bırakırlar.Şişecam yönetimi her şeyi hesap etmişti ama virüs olayı hesaplarını alt üst etti.Bir yıldan fazla süredir baskiladıkları trakya camı istedikleri fiyattan birleştireceklerdi ama piyasa ve ekonomik gidişat bozuldu.Resesyonun dinlendiği bu dönemde eski karlılıklarını yakalamaları çok zor.Piyasaya hisse paylarını satarken vaad ettiklerini gerçekleştirmeyen şişecam yönetimi birleşme sonrasi tek hissesiyle üç kuruşluk temettüsüyle benim gibi bir çok küçük yatırımcının bile pörtföyüne bir asla giremez.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Birleşme işlemine ilişkin olarak Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş., Adana Çimento Sanayii Türk A.Ş., Aslan Çimento A.Ş., Bolu Çimento Sanayii A.Ş. ve Ünye Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan 21.02.2020 tarihli açıklamamızda birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan "Duyuru Metni" Sermaye Piyasası Kurulu'nun 20/02/2020 tarihli kararı ile onaylanmıştır. Bu Duyuru Metni Kurul karar tarihi itibariyle yürürlükteki mevzuat çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından incelenmiş ve karara bağlanmıştır. Kurulca onaylanmış olan Duyuru Metni kamuoyu ile de paylaşılmış olup, duyuru metninde de belirtildiği üzere birleşme işlemine ilişkin genel kurula katılarak muhalif oy kullanan tüm pay sahipleri açısından pay alım tarihine bakılmaksızın ayrılma hakkı kullanımı söz konusu olabilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız
    Adamlar neguzel demis pay alim tarihine bakılmaksızın.. .

Bu ifadeden dolayı cimentolar yarin tavan yapar..

Dünkü tebliğ taslağı onları korkutmustu bugün taban yapmışlardı..

Ayrılma hakkı guvencedir.. şirket değeri yüksek olabilir..ayrilma hakkından fazla bir değer çıkabilir o başka.. ama yinede insanlar güvence arıyor bu ortamda.. spk nin yanlisina rağmen şirket demis ki kimin elinde varsa ayrılma hakkından yararlandiracam.. bizim ısbankasi bu der mi?

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    En adil olani aslinda bu. Nasilki kar payi dagiticam dediginde dagitmadan bir gun once elinde hissesi olan yararlaniyorsa ayrilma hakkindan da genel kurula katilabilen herkes yararlanmali.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]

Adamlar sanki bizim sesimizi duymuşda,
    Olum şişe yapacağın bir birleşeme ordada ayrılma hakkı için hala spk diyorsun demişler,adam olunda bizim yaptığımız gibi elimde hisse olana verin işte lan demişler,ne kem küm yapıyırsunuz,spk yu beklemek ne lan demişler,çatır çatır karar alırsın herkes dersin demiş,

Oyak grubu ders vermiş herkese,spk falanmtebliği mebliğ bakmamış geçmiş,

Sişe görün analarda ne yiğitler var.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    syn toibek yatırımcı ilişkilerinin telini verdi ... orayıda ardım handeden önce biri çıktı ... demediğimi bırakmadım... direk şirket battı mı dedim şaşırdı ... sonra açıkladım olanları....tüm forumlarda sizlere beddua küfürler ediliyor ... hissenin baskılanmasından dolayı ... bunlar konuşulmuyormu dedim ... bilgimiz yok filan denildi sonra hande aradı eften püften konuşmalar... en güzeli spk. cimer.. bence..

hande birleşme safhasında hisse alamayız yasalara aykırı diyordu ... niye aldınız şimdi..

gerizekalı ..
    İyi yapmışsınız,eleştirel şekilde ,doğruları söyleyerek hak aranmalı,
    Dürtülmeli haydi denmeli,

Şu oyağın yaptığı ders olsun ders bunlara,adamlar ayrılma hakkını herkeze verdi ayruca değişim oranları ayrılma hakkından dahi yüksekte.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 114/269 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •