Sayfa 115/1000 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    murat sepeti ikiye bölmüş de , her iki parçanın da alt dalları var , çeşit arttıkça takip ve karar alma mekanizman zorlaşır , hata potansiyelin artar... haaa finans profesörlerine sorarsan riski yaymak için 30 farklı varlık sınıfına kapitali dağıtmak gerekir derler ( bknz özgür demirtaş mesela ) .... ama parasını bilinçli yöneten birisi benim gibi , stanley gibi , falan filan , öyle aynı anda çeşitleme yapmaz. 2 - 3 şeye odaklanır , oradan kaldırabildiği kadar fertiği cebine margarinler sonra diğer fırsatlara bakar... ne diyo stan o videoda ? 4 market sayıyo , hisseler , pariteler , emtialar ve tahviller... hangisinde fırsat varsa oraya yoğunlaşıyor... aynısını ben de yaparım mesela borsa istanbula mı dalacam , enerjimi o an oraya yoğunlaştırırım aynı anda max 4 hisse takip edebilirim genelde ikiyi geçmez aynı anda taşıdığım hisse adedi , 5 ci oldu mu işler karışır.... dolarda daha önceden bir hazırlık yaptım diyelim o beklediğim yerde pozisyona mı girdim , oraya enerjimi veririm... aynı anda hissede trade yapmak , aldığım pozisyonu taşıyıp takip etmeyi tercih etmem ... yufka gibi yayılmaya gerek yok... hamur olarak kalmak daha iyi
    Teşekkürler açıklama için bende yayılmama taraftarıyım yoğunlaşma noktası biraz karışık yada ben tam olarak anlayamadım yoğunlaşma dediğiniz de söz gelimi hisse de %100 hisse şeklinde mi oluyor yada yoğunlaştığınız kısma portföyün ne kadarını aktarıyorsunuz ?

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    O ne abi
    Adile nasit ile munir ozkul filmi var.tursu neden yapilir cozemiyorlardi.. Biri sirke digeri limon diyordu. 2 saatlik filmde çözülemedi bu sorun. Ben faiz duscek diyorum sen dusmeyecek.limonnn diyorum..sen sirke..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Adile nasit ile munir ozkul filmi var.tursu neden yapilir cozemiyorlardi.. Biri sirke digeri limon diyordu. 2 saatlik filmde çözülemedi bu sorun. Ben faiz duscek diyorum sen dusmeyecek.limonnn diyorum..sen sirke..
    Damat enişte bastırırsa tabii de sonra kat kat artirmasinlar
    O faiz artacak

Damatin pili bitti. Yuksek ihtimal gorevden alınır. Piyasalar rahatlar

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sn.admustafa cafe gayet güzel işliyor, diğer başlığı ikiye katlamış.
    Hasılat ne durumda?
    İşler yolunda giderse diğer franchising verebiliriz.
    Hasılat kısmına Sn.webster bakıyor Sn.myfinans müşterilerlede o ilgileniyor çoğunlukla

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hasılat kısmına Sn.webster bakıyor Sn.myfinans müşterilerlede o ilgileniyor çoğunlukla
    Bana da komilik yapmak kalmis caylaaarrrrr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Bana da komilik yapmak kalmis caylaaarrrrr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bıdı bıdı yapma Yakup.Çay yaaap

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Teşekkürler açıklama için bende yayılmama taraftarıyım yoğunlaşma noktası biraz karışık yada ben tam olarak anlayamadım yoğunlaşma dediğiniz de söz gelimi hisse de %100 hisse şeklinde mi oluyor yada yoğunlaştığınız kısma portföyün ne kadarını aktarıyorsunuz ?
    ... tradingin spekülasyonun kuralları her ne kadar 1) 2) 3) .....15) 16 )..... 38 ) ....... alt alta madde madde sıralanabilirse de , aslında öyle değil.... hepsi birbirine bağlı bir ören bayan yün topu gibi , ya da bir örümcek ağı gibi .. bir yerine dokununca hepsi etkileniyor....
    ana paranın hepsi ile girebileceğin likit enstürmanlar olur , bir kısmıyla girebileceğin enstürmanlar olur... zararla çıkacağın zaman , parranın hepsi ile girdiysen çok likit emrinin istediğin yerden kesinliğe yakın gerçekleşmesinin olacağı enstürman olmalı ... çünkü paranın hepsi ile girince azcık aleyhine gelişince pozisyon kapatmalısın çünküana parandan kaybedeceğin oran belli ... bir al satta zararla kapatırken ana paran % 10 erimemeli di mi mesela.... oran bunun çok çok çok çok çok altı olmalı... matematik yani..... 10 kez üst üste %10 stopla mesela zararlı işlem yapsan züğürt olursun ... ana paranın % 65 i gider....
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Sayfa 115/1000 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •