Mantıklı...😂😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Mantıklı...😂😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla zaten genel olarak borsa kenef çukuru , ne halt ettiklerini çeşitli muhasebe metodlarıyla kamufle edip, borsaya kapalı şirketleri üzerinden kar transferi yapan sürüsüne şirket varken kör güzüme hesabı bu alemde şans deneyenlere diyecek bir şeyim yok. Lakin gerçek anlamda , SOMUT olarak şimdiye kadar yaptığı tüm işlerde öyle yada böyle ondan konut almışları mağdur etmiş bir şirketin projelerinden hala ev , ofis almak isteyenlerin nasıl bir beyinsel faaliyete sahip olduklarını merak ederim.
Son düzenleme : umutabi; 14-04-2017 saat: 13:18.
Mağdurlara kulak vermek lazım nedir dertleri anlamak lazım.
https://www.facebook.com/Dapyapimagdurlari/
abi ben simdi oradaki butun yorumlari okudum yine kafayi yedim
ya bu nasil bir ulkedir? Insanlara residans demisler ama adamlara otel odasi vermisler ve yuksek aidatla yildirmaya calisiyorlarmis
Bu nasil bir ulkedir hukuk yasa mantik hicbir sey yok. Beni bile soguttular Istanbuldaki emlak piyasasindan
Bist kenefinden daha riskli bir yatırım mümkün değil. En kötü betonu alsanız sadece pahalı almış olursunuz ama sıfırı tüketmezsiniz. Bıst kenefinde şimdiye kadar sıfır olmuş sürüsüne şirket var saymakla bitmez. Bitmiş olmak kaydıyla tapusunu elinize aldığınız beton için en azından böyle bir risk yok. Ama yatırım için DAP gibi bir projeden beton aldıysanız paranızla rezil olma durumları söz konusu olabilir tabi.
Bu seviyelerden alınmaz tabi. Ama bundan 5-7 sene önce gayet güzel fiyatlar vardı.
Eğer yatırım yapacak kişiye sonradan piyango çıkmadıysa, zaten 7 sene önce de elinde aynı para vardır. Zamanında uyanabilmek gerek.
Yolun çoğunu kat etmiş bir trene son anda binmek mantıksız.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Yer İmleri