Sayfa 115/996 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hangi birine küfredeceksin. Gelip burada boykot diyen yandaş anguta mı, devletlü biatçısı embesile mi. Gel de sakin kal şu durumda.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 4 yılda alım gücü %40 düşmüş. Ama ekonomi şahlanıyormuş. Gel de küfür etme.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ayhan başkan ve diğer Ankara da yaşayanlar için

https://www.etkinankara.com.tr/etkin...inlikleri.html
    buraalr kapalı nasıl yapacaklarki
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sizden bunları duymak beni üzüyor. Ölmüş eşek benzetmesi ise mevcut durumla uyuşmuyor. Osmanlı hasta adamdı, ölmüş bilmem neydi felan da '' yahu bu adamları fazla sıkıştırmayalım şu borçlarını bize ödemelerine imkan tanıyalım '' mı dediler.

Aslında hepimiz her şeyin farkındayız. Sadece doğruları söyleyemiyoruz ! Eyvallah, ama doğruyu söylememe müsaade edilmiyor diye yalanda söylememeliyiz. En iyisi susmak. Bazen çok şey anlatır susmak.
    Yok hocam ben doğruyu söylerim. Ekonomik ve siyasi olarak mevcut yönetimi en fazla eleştirenlerden biriyimdir. Sorun orada değil. Osmanlı ile mevcut durum çok farklı okumalar. Öyle ya da böyle mevcut küresel durum bizi bir şekilde sistemin içinde bulundurmaya itiyor karşı tarafı. Burada yönetim ile alakalı bir durum yok. O konu hakkında sürekli konuşuyoruz yazıyoruz zaten o ayrı.

Türkiye'yi İranlaştırmak mevcutta İran dan çok daha büyük bir baş ağrısı açar. Biz ne yaparsak yapalım öyle ya da böyle öldürmeyecekler bizi. Süründürecekler.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    buraalr kapalı nasıl yapacaklarki
    bugüne kadar müzik ve eğlence sektöründen 300 kişi intihar etmiş bir çoğunu duymuyoruz bile, yazık..!!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bugüne kadar müzik ve eğlence sektöründen 300 kişi intihar etmiş bir çoğunu duymuyoruz bile, yazık..!!
    Ne bir çoğu, dün Samsundaki o zavallı insan dışında, ben bir şey okumadım.

4-5 Tane internet gazetesi takip ediyorum, TV seyretmiyorum ama TV'lerinde vereceğini sanmıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Piyasaya müdahale olmadığında nasıl yukarı gittiğini dün ve bugün gördük.Yeter mi görcez.

DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 115/996 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •