Sayfa 115/1003 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Gözler RTE de Ankaradaki yetkiliden farklı büyükelçi yorumu gelirse yonca eşliğinde diyorum iki yöne gelicek habere göre kırılıcak formasyon mevcut.Olumlu bir haber se 9.40-45 formasyon hedefi , ha şuanda dönen haber sallama bir haberse , ben bahçeliye söz verdim denilirse 8.60 aşağı hedefi formasyonun.

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bu faizle çok koşan olmaz.. %1 altına indirsinler; esas talep orda olur...
    dostum bu iş evi olmayana ev sahibi olması için yapılan bir kampanya değil...

17. evi olan yandaşları 18. de alsın kendi müteahhitleride betondan rant sağlasın diye yapılan bir kampanya...

3. RTE ile Bahçeli görüşmesi sonucu açıklama gelir birazdan. Bu ikisinin görüşmesinden ne gibi bir hayır çıkabilir ki?
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Krediye ulaşan zengin oluyor..
    Ulaşamayan fukara
    Eşitsizlik giderek artıyor..
    Dar gelirli krediyle ev alamaz..evler uçuk..
    Ama zengin olan çok kolay öder...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gözler RTE de Ankaradaki yetkiliden farklı büyükelçi yorumu gelirse yonca eşliğinde diyorum iki yöne gelicek habere göre kırılıcak formasyon mevcut.Olumlu bir haber se 9.40-45 formasyon hedefi , ha şuanda dönen haber sallama bir haberse , ben bahçeliye söz verdim denilirse 8.60 aşağı hedefi formasyonun.
    Böyle bir rezalet var mı ya.... Yoncaya bak. Sabah ve öğlen arasında % 2 lik marjda oynatıp durdular. 8.95 ten 9.13 e. sonra 8.98. e. bakalım akşama ne olacak..
    Sn sindoma son bir haftalık pastayı değerlendirerek kuvvetli ihtimal hangisi ?

6. reis sözünden dönmez öyle elçi istemesüz go home elçi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. Bloomberg
    @business
    Recep Tayyip Erdogan’s administration is weighing options to avoid formally expelling ambassadors from 10 countries

Habere göre bir geri vites beklentisi var.

8. biz gönüllerde istenmeyen adam ilan etmişik kağıdın küreğin ne önemi var ağbi?

orta yolu buldum bu işi de tatluıya bağladım bu şekil.. bunu yukarı iletin de şu sorunu da çözüvereyim ...

Sayfa 115/1003 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •