Sayfa 115/582 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 913 - 920 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Borsayı anlamak için VİOP’a bak! | Dr. Artunç Kocabalkan - Işık Ökte
    https://www.youtube.com/watch?v=zBQHlb32uzg

2. dünden beri sanayi hisseleri yaptıkları düşüşlerin büyük kısmını telafi etti.
    telafi etmede cimrilik yapan 3 hisse var.demir-çelikler.

3. Karanlığa giriyoruz ok... BEn elimi artırdım, 5 yılda hisse hedefimi 100 bin lot olarak yukarı revize ettim..
    Hisse karanlıkta toplanır, geçen iki senede karanlıkta hava yolları toplayanlar şu anda prolarını tüttürüyor, ( bi de bizim thebigshort tütürüyor da o ortada yok bu ara) 100'de mi 150'demi satsam hesabı yapıyorlar

100 bin lot bana bugünün 3 lirası hatta 2 lirası dahi temettü verse yeter... Elbette 10 tl temettüler de vereceği zamanlara denk gelirim...

Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    dünden beri sanayi hisseleri yaptıkları düşüşlerin büyük kısmını telafi etti.
    telafi etmede cimrilik yapan 3 hisse var.demir-çelikler.
    her şeyde en sonuz, banakalar çıktı bizi sattılar, en son dayanamayıp aldılar, şimdide öyle olur sanayi ve yanlar gider biz gideriz. ama düzeltmeler bizim üstümüzden yapılır. garip ama bu yüzden 3-4 aydır emanet ürünleri satmadım, bizi serbestlik değil baskı dinç tutuyor.

5. S.a ortaklarım bol kazançlar dilerim

Uyuya kalmışım bugün malum saat farkı olunca
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. Şunu kabul edelim, şu an işler kötü... kötü olmayınca nadir hisselerin dışında piyasa fiyatlıyor ve götürüyor götüreceği yere hisseyi...
    Ereğli dışında alıp sattığım her hisse %100 e yakın arttı. Ben Ereğli'de sürünüyorum fiyatsal anlamda...

Ama bu durum kendi içinde ekstra bir fırsat sunuyor, o da hisseyi çok uygun fiyatlardan çok uzun süre toplama fırsatı... Gözüm kara alıyorum, çünkü bu zaten oldukça ucuz ve fazlası ile cezalandırılmış bir fiyat... Benzer bir örnek yok şu an borsada.

MEsele şu, bu günler geçecek mi? Bence elbette geçecek, geçmezse zaten ayvayı yedik

Geçince bu günlerdeki hamlelerimin hepsi bana artı 2, artı 3 yazacak...

EYT zamanı 35 TL 'den Ereğli almak istiyorum mesela 3 ay önce de yazmıştım, yine yazıyorum... 5-8 tl temettü verecek hisse, 35 TL'de kalacak mı o da ayrı mesele tabii ki...

Tüm bunları yaşayıp göreceğiz ama likit tüm varlığını Ereğli'ye yüklemiş ve %130 olarak devam eden biri olarak...

Daha yeni başlıyorum, bu dönem kazanamadığım paraların hepsinin acısını çıkartacağım Gerekirse limon satarım o hisseleri toplarım Beni tahrik ediyorsun tahtacıı...

Yatırım tavsiyesi değildir...

7. patron doları 15 yapacakmış, kur korumalıdan gelen dolar geliri farkını EYT verecek, EYT secimde patrona oy verecek, patron dolardan verdiği tavizi sonra geri alacak. sistem böyle.

8. Ya nasip dedik başladım güne

Nasip neyse artık şimdiden allah bereket versin
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 115/582 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •