Sayfa 115/180 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 913 - 920 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by umk Yazıyı Oku
    bugün kimsecikler yok sanki
    tahtacı hisseyi yukarı aşagı vuruyor eksi 2 den artı 3 cıkardı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Çalı dibinden takip ediyoruz.
    Bofa nın sefaleti devam ediyor.
    Garantiden işlemler umarım fondur..

3. Boğadan insaf bekliyoruz o zaman biraz hareketlilik getirir belki.

4. ben de bu gün bilançoyu inceleme fırsatı buldum...yarın yoğun bir iş günüm var..fırsat bulduğumda gördüklerimi paylaşmak isterim...bilanço gayet güzel..beklentilerime paralel gelmiş...piyasa da beğenmiş olacak ki yolumuza devam ediyoruz...inşALLAH yarın bol bol yorumlar yapacağım...sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Kazançlı bir gün olması dileğiyle.Ayrıca dikkatimi çekti internette nereyi açsam karşıma teknosa reklamları geliyor.

6. hayret bugun eksi yapmadan direk artı gidiyoruz tahtacı hayırdır ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Kazançlı bir gün olması dileğiyle.Ayrıca dikkatimi çekti internette nereyi açsam karşıma teknosa reklamları geliyor.
    bir insan internette en çok ne ile meşgul olursa google otomatikman bunu algılıyor ve ilgi duyduğun şey ile ilgili reklamları önüne getiriyor...benim de az miktarda teknosa ve çok miktarda da mediya markt reklamları önüme geliyor...normalde mediya markt ile ilgili hiç bir şey yapmamama rağmen bu oluyor...ilginç...demek ki teknosa ile ilgilenince google amca reklamlarda daha çok para veren mediya marktın reklamlarını öne çekiyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. teknosanın üçüncü çeyrek bilançoları normalde mevsimsellik nedeniyle en zayıf bilanço olması beklenirken en iyi bilançoyu yolladı...ama asıl güzel bilançoları bu yılın son çeyreği ile önümüzdeki yılın ilk çeyrek bilançoları olacaktır....asıl büyüme o çeyreklerde gözler önüne serilecektir...piyasa teknosadaki büyümeyi fark etmeye yeni yeni başlıyor...zaten son günlerde bilançodan sonra oldukça güzel bir çıkış ivmesi yakalamış görünüyor...

Sayfa 115/180 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •