Sayfa 116/774 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. ERGEN MİLLETVEKİLLERİ ASKERLİKTEN MUAF OLACAK
    RTE’nin Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi çıkışlı işadamı, armatör oğlu Ahmet Burak Erdoğan (38), dönemin Kasımpaşa Askeri Hastanesi Baştabibi nöroloji uzmanı emekli tuğgeneral Yrd. Doç Dr. Arif Vehbi Alpman’ın (71) vermiş olduğu “askerliğe elverişsizdir†raporu ile askerlikten muaf olmuştu (Aynı yıl “En Başarılı Hastane Baştabibi†ödülüne değer görülen Arif Vehbi Alpman, günümüzde İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Dekan Yardımcısı).
    Yine Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi çıkışlı işadamı öteki oğlu Necmettin Bilal Erdoğan (37) ise dövizli askerlik yasası kapsamında ancak 21 gün “askercilik oyunu†oynamıştı.
    RTE, şimdi “18 yaşındaki genç (büyük olasılık, çoğu imam hatip okullu olacak); eğer seçilme hakkını kazanıyorsa, benim milletim de onu parlamentoya gönderir. ‘Askerlik’ diyorlar. Bunları tutarsın, askerlikten muaf tutarsın. ‘Tecil’ demiyorum bak!..†buyuruyor.
    24 Mayıs 2016 itibariyle “şehit personel†sayısı 483 (296 asker, 178 polis ve 9 korucu).
    Birisi, “Askerlik, yan gelip yatma yeri değildir!..†mi demişti?..
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    hollandanın bu tavrından sonra yeni referandum anketleri yapılmalı
    ben %10 evetin artacağını tahmin ediyorum
    zaten amaç o değilmiydi ALMANYA HOLLANDA HİKAYE
    ama artık bu mıllet yemiyor boyle gazlamaları
    icraat lazım 2008 e kadar kemal dervişin çizdiği yol haritası ile geldiler
    ondan sonra kocaman bir FOOSSSSSS

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    hollandanın bu tavrından sonra yeni referandum anketleri yapılmalı
    ben %10 evetin artacağını tahmin ediyorum
    Haklıymışsın.. Gerçekten %10 daha artmış..

5. Türkiye Varlık Fonu'nun internet sitesinde Türkiye'nin altyapıya yıllık 70 milyar dolarlık yatırım yapacağı belirtildi

Konut projelerinin yatırımların yüzde 40'ını oluşturacağı belirtilirken...............

http://www.bloomberght.com/haberler/...irim-ongoruyor
    Son düzenleme : british; 14-03-2017 saat: 10:35.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Hollanda'da 17 şirketi ve 25 gemisi olan abudik gubidik başbakanımızın şirketlerini kapatmaya davet ediyoruz.

7. Binali Yıldırım geçen hafta bir canlı yayında sorulan soru üzerine Hollanda'nın başabaş giden bir seçim yarışı var. 14 Mart'tan önce propaganda izni alamayız ama 14 Mart'tan sonra orada da çalışma yaparız demişken neden SEÇİM İÇİN ÜLKEMİZ BİLEREK KRİZE SOKULDU VE ÜLKECE BEDEL ÖDEYECEĞİZ.?!!
    SIKTINIZ ARTIK!!!
    Kendinize dikkat edin dostlar
    #Hayırlı günler dileriz

Sayfa 116/774 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •