Sayfa 116/1001 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Neyse short ile herhangi bir bağım kalmadı ben shorttan para kazanmak isteyen birisi değilim gelen para ile de yarın hisse alacağım sonra sen sağ ben selamet hafi eyvallah adios düşüren düşürsün bassın 2000 e kadar umurumda olmaz.
    eMMi

Ya TÜRK parası eski değerine dönecek ya bu kağıtlar farklı şeyler olacak

VOB YAPMAYIN

2. kubbenin genişliği güvenilirliği artırıyor.

VOB YAPMAYIN

3. Adese ieyho akgrt ismen bantas hepsi taş gibi durdu. Bak benim portfoyde bugünü çok şükür zarar olmadan kapattık.

Yarın zarar edeceğim. O zararda ise bugün sabah geçtiğim %30 nakit ve bu short 60 oontrattan gelen 3 5 kuruş ile malımı uygun yerden alıp ekranı kapatacağım.

Benim amacım hisse adedi değilse parada gözümüz yok
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    seninle aynı kapdan yemek yemiş olmalıyız mutlaka...mantalite olarak aynıyız..ama sen daha genç olduğun için acelecisin ! yavaş yavaş abi

eğer piyasa hızlı ise sen yavaş ,piyasa yavaşsa sen hızlı olucan.

4. Cuma ya kadar devam dayak şiddeti bu kadar sert olma olasılığı yarın 11 barı sonuna kadar belli eder
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ne demek abi teşekkürler benden. Yarın devam mi zopaya senin sayıma gore?

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT'ye çıkan uzmanlar bu çeyrek bankaların en iyi ve son iyi çeyreği olacak diyor.
    Bunun nedeni tahviller. Bu çeyrek çok güçlü pozitif yansiyacaklar banka bilançolarina. Ama sonra politika faizi artınca acısı çıkabilir.
    Surda daha detaylı anlatılıyor
    https://twitter.com/altugozaslan/sta...MUSvMWpmQ&s=19

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Cuma ya kadar devam dayak şiddeti bu kadar sert olma olasılığı yarın 11 barı sonuna kadar belli eder
    dayı A dalgası şiddedi ve hissiyatı artı marjı ile bitmiş bile olabilir.

zabanan sana bir önlem paketi ile gelir ıŞIN kılıcını çeker Mr NobeL. Aklını Alır B DALGASI dirrek tavan açar.

VOB YAPMAYIN

ASLA BAŞARAMAZSINIZ..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    viop topigine girip dakka başı viop yapmayın diyen arkadaşlarım lütfen bunu yapmayın zira çok itici olmaya başladı.

viop istemeyen yapmaz kimse kimseye zorla baslatamaz bıraktıramaz. herkesin kendi tercihi sonuçta. haber, veri analizi ve değerli arkadaşlarımın yorumlarını okumaya giriyorum her yerde sizin yazılarınız.

lütfen yapmayın...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Batan geminin malları.!!!!
    22 Eylüle az kaldı.!!!!
    Bu kış çok şenlikli geçecek.!!!
    Tsunami tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 116/1001 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •