yüzde 20 faiz altında kapanmaya imkan veren (elde olan) pozisyonları kapatıp, %40 üstü yıllık imkan verene otomatik geçer.
kapanış seansında tek bacak askıda kalabilir diye çalıştırmıyorum ama ne imkanlar varmış
https://imgyukle.com/f/2022/09/13/nitDWo.png
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Görüntüye göre bence Garanti'de yeni bir çağrı vs açıklanacak kısa sürede. Bu kadar hızlı yükselmesi ve belirli bir odak tarafından alınması ona işaret ediyor. Muhtemelen 2022 Eylül bilançosu ile açıklanır.
Geçen çağrı açıklanınca diğer bankalar anında zıplamıştı, o fiyata göre diğerleri şu olur diye bir plan da hazırlanmış olabilir.
BBHT'ye çıkan uzmanlar bu çeyrek bankaların en iyi ve son iyi çeyreği olacak diyor.
Traderlar çok girip çıkıyor, panik halideyken onların hisseleri alındı, diğerleri tok satıcı oluyor genelde.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
vardı ama siz göremiyordunuz. ağzınızın suyu akıp yanlış işlem yapmayın diye ROBOT 17:59:50 de duruyor ve size eşleşme fiyatlarının olduğu seansı göstermiyor.
ha işlem yapılamazmı orada yapılır ama ıskalayıp tek bacak askıda kalma riski çok fazla o yüzden robotun orada çalışmasını devre dışı bıraktım.
robot u HAYIR yap
en altta saati 23:59 yap dene sendede şu an gösterecek.
ama tekrar saati 17:59:50 yapmayı ve robotu EVET yapmayı unutma.![]()
Bear_Bull
@BearBull26
128 milyon tl olsa olsa alım satım komisyonu olur kazançlarını reazlize ederken...
istersen bi hesaplayalım son 5 günde ortalama 110 milyar tl işlem hacmi var ...
tabi biz bu paraları rüyalarımızda bile göremediğimiz için...
110 milyar x 5 = 550 milyarda 10 000 bir komisyon olsa....55 milyon komisyon yapıyor.
yanlışmıyım?
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri