Sayfa 116/343 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 2788 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. [QUOTE=Barkley;6952937]
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Mathias nerelerdesin ya, uzun süre göremedim seni. Son 20 yıldır bana ayni lafları çakıyorlar, hisse pazarlamacısıyım, pis bir manipülatörüm, yalancıyım, abilerimin adına algı yönetimi yapan iğrenç biriyim, karaktersizin önde gideniyim vs vs. Bunları ben hiç önemsemem, kafaya da takmam. Herkesin istediği şekilde düşünmeye hakkı var, bırakalım da bu haklarını kullansınlar.

TH ayıp edersin sende böyle yazarsan ama , adam kendisi için yazdigim şeyleri sana yazmişim gibi anlatiyor bir de beni diğer senin hakkinda yazanlarla karıştırıyor.....bak ortak da olduk artık daha Odessa'ya gidicez ������
    Ortak ben genel konuştum. Dediğim gibi 20 yıldır bana denmedik şey kalmadı, en ağır küfürleri yedim. Benim için bunların hiç bir önemi yok. Ben borsacıyım, duygularımın sürücü koltuğuna geçmesine asla izin vermem. Alınganlık kincilik nefret önyargı açgözlülük narsizm vs bende mevcut değil. Odessa'ya gidicez ama nasıl gidicez. Tekneyle Çeşme'den 3-4 günde gideriz artık Allah kısmet ederse, tabi hanım arıza çıkarmazsa ve savaş da sona ererse.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Odessaya yelkenli ile giderseniz ben de kaçak ihtiyar yolcu olabilirim...
    Tabii savaş bitmeli..

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Odessaya yelkenli ile giderseniz ben de kaçak ihtiyar yolcu olabilirim...
    Tabii savaş bitmeli..

En önemlisi hanımı kafalamak. O da gelmek isticek muhakkak. Yalan söylemek de bana yakışmaz.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    En önemlisi hanımı kafalamak. O da gelmek isticek muhakkak. Yalan söylemek de bana yakışmaz.
    Hiçbirimize yakışmaz.....

2019 yılında amatör denizci belgesi almıştım....
    Ömrümde yarım saat sandal küreği çekmişliğim var....
    Benim Odessa ihtiyar kaçak yolculuğum eğitim amaçlı ...
    Bakarsın "nitelikli yatırmcı" olurum, o zaman bir kürekli sandal almaya kalkarım...
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

5.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    2019 yılında amatör denizci belgesi almıştım....
    Ömrümde yarım saat sandal küreği çekmişliğim var....
    Kısa mesafe telsiz operatörü belgesini de al, ayrıca yelkencilik eğitimi de alman lazım. Bunlar şart eğer tekneyle denize açılacaksan.

6. Bugünkü coşku tahminimce yarin sabah açılışı ile de devam eder, piyasalarin devam mı yoksa biraz kar realizasyonu ayrımı ise faiz indirim tutarına göre netleşir , ben 250 baz puan'lık indirim ile coşkuya en azından 1 gün daha devam diye dusunuyorum akşam kapanışına kadar , 250 altına ise belki biraz kar satisi gelebilir karar sonrası.

7.  Alıntı Originally Posted by Barkley Yazıyı Oku
    Bugünkü coşku tahminimce yarin sabah açılışı ile de devam eder, piyasalarin devam mı yoksa biraz kar realizasyonu ayrımı ise faiz indirim tutarına göre netleşir , ben 250 baz puan'lık indirim ile coşkuya en azından 1 gün daha devam diye dusunuyorum akşam kapanışına kadar , 250 altına ise belki biraz kar satisi gelebilir karar sonrası.
    3 Ocak'ta emekli maaşı zamları da belli olur. Memur emeklileri %12, SSK emeklileri %17 zam alır, asgari ücretten sonra emekli defteri de kapanır. Sn RTE bir 5 puan da benden demez, ülkenin kaynakları belli. Enflasyonla mücadele kapsamında yapılması gereken budur. AKP hiç endişe etmesin her 4 emekliden 3 ü yine Sn RTE'ye ve AKP'ye oy verir, AKP'li danışmandan uçan tekme yiyen madencilerin %80 i de aynen böyle yapmıştı. Böylece ülke yavaş yavaş enflasyon belasından kurtulmaya başlar, tabii devlet de kendine düşeni yapıp kamu harcamalarını kısacak.

herzobidunya Guest
    Yapay zekaya sordum bugün ve ona göre türkiye gibi gelişmekte olan piyasalarda
    Bankaların ideal piyasa/defter değeri oranı 1 ile 1.5 arası

Realitede doğru ama neden diye sorası geliyor insanın.
    Dış müdahalelere açık ve frajil yapısından kaynaklı mıdır bilmiyorum.

Sayfa 116/343 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •