Originally Posted by ayhan53 yok ya ne özrü sen yaz demişsin biride bakmış gözde yok muadilini vermiş eczacı numarası Eczacı benim
Originally Posted by cefaks cümleten iyi akşamlarrrrr iyi akşamlar
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Originally Posted by ayhan53 açığa satışı son işlem fiyatının üstünd eyapabilirsiniz diyo nasıl satışşsa Yani bu ne demek; açığa satmak isteyen insanları teşvik etmez mi Açıkçı anlık fiyatın üstünden satabilecek kafam karıştı
Originally Posted by cefaks bravo hocam, dedikodu iyi bişey değildir Hocam Gözde linkte yoktu Gssde vardı elimde ona en yakın isim o da iyidir bu haftalık idare et artık napalım
Originally Posted by hayat2000 Hocam Gözde linkte yoktu Gssde vardı elimde ona en yakın o da iyidir bu haftalık idare et artık napalım önemli değil üstadım, muhabbet olsun diye yazdım, canın sağ olsun.
Originally Posted by hayat2000 Yani bu ne demek; açığa satmak isteyen insanları teşvik etmez mi Açıkçı anlık fiyatın üstünden satabilecek kafam karıştı ama açığa satacak yani yerine koyması alzım
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 yok ya ne özrü sen yaz demişsin biride bakmış gözde yok muadilini vermiş eczacı numarası Originally Posted by hayat2000 Eczacı benim Originally Posted by hayat2000 Hocam Gözde linkte yoktu Gssde vardı elimde ona en yakın isim o da iyidir bu haftalık idare et artık napalım
Originally Posted by cefaks önemli değil üstadım, muhabbet olsun diye yazdım, canın sağ olsun. Siz de sağolun hocam. Benim favori olarak gördüğüm İttfh bile inanılmaz göçtü. Bereket versin elimde yoktu ama yine de reelde portföy göçük altında Originally Posted by ayhan53 ama açığa satacak yani yerine koyması alzım Açıkçı yerine koyarken de yüksekten alsın bari
Forum Rules
Yer İmleri