Sayfa 117/798 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 6383 madde; 929 - 936 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. 98 yılından beri borsadayım. Bu pasta çok sineklendi, sinekler kovalanmadan bu rada ne teknik çalışır ne de destek direnç. O direnç gördüğünüz yerler profesyonellerin maliyet düşürmek için kullandıkları göstergelerdir. Tüm mesele sinekler.

2. Milyarlık projeler yapan(zermeram 800 milyon-3.istanbul 1.2 milyar)ıstirakleri olan (seha yapı) 350 milyon özkaynağı olan bir holding nasıl 130 milyon lira piyasa degerli oluyor aklım almiyor.pd/dd 0,37 den islem goruyor bu resmen imkansız gibi ama gercek.

GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ben de hep aynı şeyi söylüyorum. şahsımı hisse pazarlayan olarak suçlayacak da çıkan olabilir. hisse eli mahkum gidecek arkadaş. bak bera holding. piyasa değeri, bizim öküzün 4 katı. halbuki çok benzer yapıda ve benzer büyüklükte şirketler. kağıt üzerinde baskı uygulayanlara da buradan mesajım; bendeki lotları yerine nah bunu alırsınız. haaaaa kağıt gitse de gitmese de vermeyeceğim demiştim zaten daha önce. evladiyelik bendekiler. şimdi; bilancoyu bi görelim bakalım ne anlatacak. kaldı on gün.

dünya borsaları kapanışları.

ağustos ayı düşenler çıkanlar.

5.  Alıntı Originally Posted by survivor Yazıyı Oku
    ben de hep aynı şeyi söylüyorum. şahsımı hisse pazarlayan olarak suçlayacak da çıkan olabilir. hisse eli mahkum gidecek arkadaş. bak bera holding. piyasa değeri, bizim öküzün 4 katı. halbuki çok benzer yapıda ve benzer büyüklükte şirketler. kağıt üzerinde baskı uygulayanlara da buradan mesajım; bendeki lotları yerine nah bunu alırsınız. haaaaa kağıt gitse de gitmese de vermeyeceğim demiştim zaten daha önce. evladiyelik bendekiler. şimdi; bilancoyu bi görelim bakalım ne anlatacak. kaldı on gün.

sayın survivor çok ucuz olduğu konusunda mutabıkız ona sözüm yok berada da kağıdı çok baskıladılar millete kan kusturdular taki bi gurup çıktı ayak bağlarını söküp attı da kağıt baskıdan kurtuldu ıttıfakta ise kağıdın yapısı çok dağınık ayak bağlarından kurtulması çok zor ağası çok hele baş ağası kahpelikte önde giden birisi imtiyazlı hısseler olduğu için kimse yanaşmıyor cesaret edemiyor berada ise imtiyazlı hısse yok elinde en çok hissesi olan yönetimi ele geçirebilir bir yapıya sahip

birde ittifakla berayı kıyaslamışsın çok saçma iso 1000 de beranın 5 tane şirketi var ittıfak ın ise 1 tane oda 993 cü sırada ytd.

6. bakıyorumda berada mallarını kaptıranlar buraya gelmişler

7. Baldayi hoşgeldin hangi rüzgar attı seni buralara

8.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    bakıyorumda berada mallarını kaptıranlar buraya gelmişler
    Valla ustad en son 2.80 lere kadar verdim daha fazlasında gözüm yok allah bereket versin riski daha düşük tuttup Bera gibi ucuz bir hisse olan Ittfk da pozisyon aldım bundan fazlası Bera da beni aşar ama gevşerse yanındayım tekrar umarım çok kazanırısınız aynı hareketi İttfk dan da bekliyorum biraz uğraşalım bakalım neler çıkacak.saygılar

Sayfa 117/798 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •