Sayfa 117/311 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 2483 madde; 929 - 936 arası.

Konu: cefakar kanaryalar.

1. Bakın eski gönderilere Aziz yıldırım mahkeme kararından sonra birakacam dediğinde ne dedim.....Adam burayı kendi malı gibi göruyor gitmeeeezzz, statta kendini yuhalatmadan rahatlamaz dedim...oldumu oldu...
    Ali koçu yanına aldı elini kaldırdı iste veliahtım dedi destekleyecem dedi....şimdi ne diyor, adayım diyor )))
    80 yaşında, hadi yaşı geçtim Fener başkanına yalan söylemek yakışıyormu....
    Biz bunları söylerken olacakları haykırırken bize verip veriştirenler yavaş yavaş eleştiriye başlamış...
    Hayırlı olsun ne deyim, gercekleri gormek için epey bi kazık yediniz, yemeye devam edin

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Arkadaş duygularınıza yenik düşüyorsunuz gercekleri gormuyorsunuz yukarda yazdım bende 3-4 yıl öncesi sizler gibiydim ama artık uyandım...
    Aziz yıldırim seçilmiş felan değil geldiğinde 2000 kişi olan kongre üyesini 10000 e çıkardı, 8000 kendi adamını yerleştirdi. Durum böyleyken elbette seçilir. Simdi bu secimmi ? Kurulu kendi adaminla doldur seçim yap )))
    Evet düşmanım...Fenerin parasını çarçur edene düşmanım, kulubü 300 milyon borca sokana düsmanım, milyon eurolar alıp sahada yatana, sahada yatmayıp sakatım diye evde oturana düşmanım...taraftarı küstürüp 5000 kişiye maç oynatana düşmanım, geleceğimizi ipotek edene düşmanım...Kendini Fenerbahçenin üzerinde görene düşmanım....
    BAŞARISIZ OLANA DÜŞMANIM...

Senin Allahına kurban.bende böyle düşünüyorum.darağacına gitsekde son sözümüz FENERBAHÇE buda böyle biline...

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ADETA sıradan bir takım olduk! Eleştirilecek ve çok söz söylenecek çok kişiler var ama şu anda bir anlamı yok...
    Tek şunu söyleyebilirim ki İÇİM SIZLIYOR! YAZIK BU TARAFTARA YAZIK!!!

4. Bu arada şunuda belirteyim de bizi bilen bilsin....
    Benim milliyetçiligim futbolda yoktur...beşiktaşın, galatasarayın yabancı maçında yabancıyi tutarım yemişim ülke puanını, adamla 8 yedin diye dalga geçip, şampiyonlar liğinde başarılar dileyecek kadar kıvırtgan değilim....8 yetmez 10 yesin, onların yediği her golde fenerden yemiş gibi sevinirim ))))))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE Cumhuriyeti
    Gönderi
    115
    BJK-Monaco maçı İdman Azerbaycan TV'de şifresiz yayınlanıyor.İzlemek isteyenlere duyurulur....

6. Bir spor yazarının tesbiti....
    Aziz yıldırım ve Ali koç kongrede aday olursa Aziz yıldırıma oy veren kongre üyesinin 3 ihtimali vardır..
    1- gerizekalıdır, kafası çalışmıyordur.
    2- Azizden menfaati vardır.
    3- Fenerbahçe düşmanıdır.
    %100 katılıyorum

7. Elendiğimiz Vardar !!!

BUGÜN KESİN yenmemiz gerek vurdugun gol olsun....
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Mustafa Kemal Atatürk

Sayfa 117/311 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •