İyi partiden ayrılmayı düşünenlerin sağ liberallerin bir kısmı Babacan ve Davutoğluna geçiş yapabilir bu aşamadan sonra.
İyi Parti biraz daha sağa kaymış olur böylece.
Meral Akşener misyonunu tamamlamış oldu böylece.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Allah ülkeyi korudu başa gelip de ya 1 ay sonra bu ölüm sıtma krizi olsaydı!Dolar ve faiz ne olurdu ne?
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sürekli dışarıdan aday konulmasını hiç onaylamadığım gibi anlamlıda bulmamıştım...Aday dediğin parti lideri olur...KK yı beğenmemenizi hiç anlamadım...%25-27 oya sahip bir Parti Ülkenin en önemli şehirlerini aldı.....Moommy de aday olsun bakalım kaç puan alacak...
Toplum haini sevmez...
Dejavü oldum.
2002'de ne olduysa aynısı oldu.![]()
Neticede gözüken o ki kılıçdaroğlu aday,cem uzan aday,akşener in bir adayı olacak, ince aday,hdp nin de bir adayı olacak ilk turda reis asla yüzde 51 i alamaz.İkinci turda kim reisin karşısına çıkarsa millet onda konsolide olur olay biter diyeceğim de burası türkiye her şey her zaman mümkün.Bakalım tiyatronun ilerleyen sahnelerinde neler olacak.Aslında çok da önemli değil bence hepsi aynı.Siyaset ve siyasiler palavra ülkeyi onlar yönetmiyor.
Yer İmleri