Sayfa 118/733 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 5857 madde; 937 - 944 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Eger 25 milyon pound dogruysa 5.1 TL kurdan 127 milyon TL yapıyor. Bunun duyumu bile normal bir hisseyi tavan yaptırırdı ama sacma sapan bi hisse yönetimi var. Dolayısıyla hisse fiyatı icin ne desek boş. Fikret Orman şimdi o parayla neler neler yapar. Çok sağlam bi beşiktaş olacak önümüzdeki 2 yıl. Yeni Cenk'ler yetişecek.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yurt dışına transferi gündemde olan Cenk Tosun için kendilerine gelen herhangi bir teklif olmadığının altını çizen Albayrak, "Biz de basından öğreniyoruz. Eğer bir teklif gelirse yönetim kurulunda görüşülüp, karar verilir." dedi.

3. şu quaresmayı da iyi bi paraya çin'e falan satsalar fena olmaz....

4. Cenk Tosun transferine benim yorumum. O kadar aciz durumdayızki, en iyi oyuncumuzu bile satıyoruz. Eğer Cenk Tosun giderse benim gördüğüm bu. Sezon sonu giderse sorun yok.
    Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by burarc Yazıyı Oku
    Başarının geleceğini sezip beşiktaşa yatırım yapıp kaybetmek koymuyor da, bu süreçte paramızı bjkas de tutup kardemir, asels, eregl,thyao,pegasus,sasa,tupras,petkm gibi borsanın önde gelen şirketlerine yatırmayıp %100 ila%200 kazançtan olduk o koyuyor. Yüzde 40 primlenmiş borsada %30 zarar ettirdin beşiktaş bu ayıp sana yeter. Bjk bi gün yükselir paramızı kurtarırız belki ama bu saydığım kağıtları birdaha imkansız eski fiyatlarından alamayız. Zaten alırsak bjkas 1 liranın altına düşer. Yönetim başarılı da olsa yatırımcısını mağdur eden veya bu mağduriyete göz yuman bir yönetim
    Bjkas'i 1.85 den 2015 haziran da almıştım. 1.68'i dahi görmüştü. Şu an 4 liralara kime sorsan ucuz diyor. 6 liraları o tarihten bu yana 3 kez görmüş bi hisse bu aynı zamanda. Eğer işe "yatırım" mantığıyla bakacaksak bjk yönetimine "yatırımcısını mağdur ediyor" demek büyük haksızlık kanımca. Gsray yönetimi canı sıkıldıkça 3 ayda 1 %400 bedelli kararı alıp milletin anasını ağlatıyor mesela. Bjk ise 2016 yı karla kapatıyor falan. KV hareketler üzerinden değerlendirmemek gerek kısaca. İyi haberler düzeltme süreçlerinde satış fırsatıdır herkes için. Bjk de uzun zamandır olup biten bu.

6. KV olarak da bişeyler yzayım. 4.13 e 3 kez vurması "kaçırmayın işte fırsatı satın alttan alırsınız" demek benim için. Hele ki 4.10 da 100k bile alış yokken. Eğer düşündüğüm gibiyse 2.seans hareketli geçebilir. Asla YTD

7. Cenk'in transferinden gelecek parayı umursadığını sanmıyorum, o iş bitti sayılır, fiyatlayacak olsa fiyatlamak için kap falan beklemezlerdi. Tam aksine kap gelirse malı satıp tekrar 4 altına sarkıtabilir. Tüm olumlu haberlerde yaptığı klasik hareketi yapar yani.

8. beni bu kağıt hiç üzmedi inşallah yine üzmeyecek.daha önce de yazdım aldığınız fiyat ve göstereceğiniz sabır önemli...
    Not:sonuçta spor hissesi ne kadar riskli olduğunu herkes bilir...ytd...

Sayfa 118/733 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •