Sayfa 118/774 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

Demokrasi amaç mı araç mı ??

? Sildim ?

Bilen biliyor zaten..

2. Olmayınca diploması;
    Böyle olur diplomasi (Alıntıdır)
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Akıllı bir insan sahip olduklarını kaybetmemek için, anlayamadığı, sonunu kestiremediği bir teklife ne der? HAYIR der.
    Falan şöyle demişse ben evet diyeyim, filan böyle demişse ben hayır diyeyim dermi? akıllı bir insan der mi?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. ''Akp referandum için reklam çekti. Bu reklam henüz yayımlanmadı ancak vatansever kişiler tarafından görüntüler bana ulaştırıldı. Reklam bir stadyumda çekildi. Milli takım bir futbol maçı yapıyor ve karşısındaki yabancı takım her türlü hileyi yapıyor. Ancak hakem sürekli onlardan taraf oluyor. Sonra ansızın sahaya küçük bir kız çocuğu giriyor ve bütün gurbetçilerimizin duyguları coşuyor ve yabancıları dize getiriyoruz. Şimdi bu reklam ne zaman çekildi biliyor musunuz? Almanya ve Hollanda krizlerinden bir buçuk ay önce! Peki o halde soruyorum. Yabancılarla kriz yaşayacağımız Akp'nin kulağına mı üflendi de bu reklamı çektiler? Ayrıca oradaki küçük kız çocuğu Aile Bakanı'nı mı temsil etmektedir?''
    Bu arada milli takımın forması yine turkuaz rengindeymiş! Sormak lazım kırmızı beyaz nerenize batıyor?

http://cokizlenen.xyz/yilmaz-ozdil-c...mi-yaratiliyor

5. ........................
    Son düzenleme : british; 14-03-2017 saat: 12:09.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Ne belgesiymiş bu. Arkada kilim yazıyor. normal bi esnaf. Yalan haber olduğu çok çok önceden ortaya çıkmıştı bu haberin.

Eski AKP’li bakan Suat Kılıç’ın IŞİD liderleriyle fotoğrafı diye paylaşılan fotoğrafda 2013 Mayıs’ında Almanya’nın Köln şehrinde çekilmiş. Türk kebapçılarıyla meşhur Keup Caddesi’ndeki Urfalı bir ailenin işlettiği Kilim Restoranı’nda.

Bence nette bulduğun her resmi buraya yapıştırman seviyenin ne kadar yerlerde olduğunu gösteriyor.
    Seni okuyan bir insanın hayır demesi için mantığının çalışmaması gerekir.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

8. Yönetim artık bu arkadaşa bi dur deseniz. yoksa googledeki bütün yalan haberleri resimleri buraya yapıştıracak.

http://www.haksozhaber.net/isidmeyen...ler-48894h.htm

Eski AKP’li bakan Suat Kılıç’ın IŞİD liderleriyle fotoğrafı diye paylaşılan fotoğrafda 2013 Mayıs’ında Almanya’nın Köln şehrinde çekilmiş. Türk kebapçılarıyla meşhur Keup Caddesi’ndeki Urfalı bir ailenin işlettiği Kilim Restoranı’nda.

Sayfa 118/774 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •