Sayfa 118/1006 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    kesinlikle haklısınız, bu nedenle bu günahla yaşamamak için burada yaşamaya devam etmeyin..

syg,
    nerede yaşadığımı nerden biliyorsun zigaruz..?

2.  Alıntı Originally Posted by naturalborn Yazıyı Oku
    Dolar getirisini de biraz yanlış değerlendiriliyor sanki panikte. Euro deseniz belki de ;Usd pariteden %15 e yakın kaybetti.
    2017 Nisan da yanlış değerlendirip referandumdan önce dolar alan biri (mesela ben) 3,70 den aldığımız dolarları mevduat faizinde bıraksa idik zaten 4,16 rakamına varacaktık.Şu an kaç 4,07 .
    Usd yi 3,40-3,50 aralığından almadıysan zaten zarardasın,yani Tl de kalanın öldüğü bittiği yok aslında. Dalgaları doğru tutturursan iyi getiri var ama alıp üstünde bekleyen biraz olsun hatalı yerden aldıysa getiri sağlayamıyor
    Dogru tespit.
    Yalniz tl bilerek degersiz tutuluyor ve kademeli devalue ediliyor.
    .yilsonu 4.15 olarak hesapliyordum.daha simdiden 4.08
    Tl daha ne kadar değer kaybedebilir.bu kadar deger kaybi cidden cok mantiksiz.

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
    her konuda kavga var boşverin iki günlük dünya.

Amac tl yi korumak ama yapamazlar bunlarin alayi dovizcidir kurumsal olarak tl hesaplari vardir sadece. kisisel hesapları gbp chf euro usd dir kim bakar tlye gorunurde hepsi milli dir yersen.

(Coklu alinti yapamadim nedense)

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Amac tl yi korumak ama yapamazlar bunlarin alayi dovizcidir kurumsal olarak tl hesaplari vardir sadece. kisisel hesapları gbp chf euro usd dir kim bakar tlye gorunurde hepsi milli dir yersen.
    Dinci yobazlar asla vede kata milli olup milli parayla beş kuruş tasarruf yapmazlar %100 ü Dolarcıdır. Sorsan faiz haram derler ama gavurun DOLARINI niye alıyorsun diye sorduğunda sana elli türlü uyduruk hadisle cevap verirler.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dinci yobazlar asla vede kata milli olup milli parayla beş kuruş tasarruf yapmazlar %100 ü Dolarcıdır. Sorsan faiz haram derler ama gavurun DOLARINI niye alıyorsun diye sorduğunda sana elli türlü uyduruk hadisle cevap verirler.
    İste bende onu diyorum aynen katılıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    2013 ü zaten hiç sorma bence rxpu üstad burada defalarca 2013 te dolara geçmeyenin zararını mükemmel şekilde bize gösterdi !! güzel bir ev parası kaybettik tl ci olarak 2013 baz alınırsa umarım 5 sene sonra yine bu başlıkta 2018 de dolara geçmeyenin zararı diye bir konu dönmez
    bahri deval de %90 usd de olmak güzelmiş. birazda ben keyfini çıkarayım yıllarca devalde ezildik.

8. Bu dolar kuruna guneysu mu mudahale ediyordu.unuttu herhalde.bi arasaniz ulasilmiyor

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 118/1006 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •