Sayfa 118/1001 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 937 - 944 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    En bilindik çimsa, otokar, koton, zorlu enerji, hektaş, deva gibi borsaya kote yada nispeten daha tanıdık.. Ama dikkat edin.1 gün sonra hesaba geçiyor.. En az 1 ay tutacaklar için ideal
    Bir gün sonra derken bugün satış emrini verdim ama fon yarınki fiyatından ertesi gün satılıp mı hesaba geçmiş oluyor yoksa 1 günlük valör kaybı mı oluyor?

2.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Bir gün sonra derken bugün satış emrini verdim ama fon yarınki fiyatından ertesi gün satılıp mı hesaba geçmiş oluyor yoksa 1 günlük valör kaybı mı oluyor?
    Bugün satış emri verdiyseniz bugünkü getiriden faydalanırsınız.. Ama işlem yarın görülür.. Cuma, cumartesi, pazar Okt getirisinden faydalanamazsınız..paranız pazartesi hesaba geçer.
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    En bilindik çimsa, otokar, koton, zorlu enerji, hektaş, deva gibi borsaya kote yada nispeten daha tanıdık.. Ama dikkat edin.1 gün sonra hesaba geçiyor.. En az 1 ay tutacaklar için ideal
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bugün satış emri verdiyseniz bugünkü getiriden faydalanırsınız.. Ama işlem yarın görülür.. Cuma, cumartesi, pazar Okt getirisinden faydalanamazsınız..paranız pazartesi hesaba geçer.
    Bugün değil de Örneğin Pazartesi günü tüm paramla OKT aldım ve Çarşamba günü satış emri verip tüm paramı FIL e yatırmak istiyorum, bu durumda para hesabıma Perşembe günü yatacak ve 1 günlük valör kaybı mı olmuş olucak yoksa repo veya günlük mevduatta işletebiliyor muyuz Çarşamba-Perşembe arası faiz kaybından olmamak için, saygılar.

4. ALE ppf 23,92

5.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Bugün değil de Örneğin Pazartesi günü tüm paramla OKT aldım ve Çarşamba günü satış emri verip tüm paramı FIL e yatırmak istiyorum, bu durumda para hesabıma Perşembe günü yatacak ve 1 günlük valör kaybı mı olmuş olucak yoksa repo veya günlük mevduatta işletebiliyor muyuz Çarşamba-Perşembe arası faiz kaybından olmamak için, saygılar.
    Carsamba persembe kauip olmaz paranin hesaba gecilecegi gunun fiyatindan bozar

6. Fıl 0,49613 // mk 23.38

7. Tı1 mk 22.66

8. Anl 5,145665/24,72 Mk

Sayfa 118/1001 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •