Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 118/1014 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 937 - 944 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by magmag Yazıyı Oku
    Betoncuyum.Aslinda boesa bagimlisiyim ama herkesin bir tane evi olmali.Yumurtalari bir sepete koymayin dolarcilar ya dolar 320ye duserse.bu arada bende de biraz dolar var
    Oturmak için alınan ev yatırım değil ihtiyaçtır.
    Ancak almak için fiyatların uygun seviyeye gelmesi beklenebilir...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben yatırım yapmadan önce AKP li müteahhit komşumla , cami çıkışında çay ocağında biraz sohbet ederim... O' na son günlerde neler yaptığını sorarım.. Piyasayı sorarım... O bana övünerek bir şeyler anlatır.. Ben içinden cımbızlar ve yatırıma başlarım.. Bugünlerde kendisi elindeki tüm daireleri %15- 25 düşükte olsa satmaya çalıştığını, tüm parasıyla altın aldığını söyledi.... ben de çok kafama yatan bir konuttan vazgeçtim..

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dolarlarınıza sahip çıkın eninde sonunda pes edecek betoncular Yemek yemek için para lazım para, cepte para bitince betonların da yenen bir şey olmadığını anlayınca el mecbur o betonlar nakde döndürülecek.

Fiyatlar tam gebermeden tek metelik yok benden betona.

Tanesini 100 bin yapın, ondan sonra bakarız.

+1 (yazdıgınız mesaj cok kısa
    100 Kelime 1,5TL Özgün Makale Hizmeti verilir. Seo makale, Özgün makale var.

Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Ben yatırım yapmadan önce AKP li müteahhit komşumla , cami çıkışında çay ocağında biraz sohbet ederim... O' na son günlerde neler yaptığını sorarım.. Piyasayı sorarım... O bana övünerek bir şeyler anlatır.. Ben içinden cımbızlar ve yatırıma başlarım.. Bugünlerde kendisi elindeki tüm daireleri %15- 25 düşükte olsa satmaya çalıştığını, tüm parasıyla altın aldığını söyledi.... ben de çok kafama yatan bir konuttan vazgeçtim..
    akpli rte yi dinliyor bunda sır yok ki rte altın alın diye sesleniyor kalabalıklara
    emlak da alın diyor gerçi
    bi döviz almayın dedi döviz patladı
    demek dövize dvm
    kendi adıma yuzde 50 bist
    25 döviz sepeti
    20 tl mevduat
    5 civarı altın
    referandum sonrası dövizi görmeden girmek istemedim
    100 Kelime 1,5TL Özgün Makale Hizmeti verilir. Seo makale, Özgün makale var.

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Mafya usulu kavga ediyorlar cunku TR nin zenginleri egitimsiz bir de egitimli olsalarda zaten mahkemede haklarini alamayacaklarini zannediyorlar

belkide haklilar. Ulkede hukukmu kaldi?
    Fakirin garibanin ne zaman hukuku olmuş bu ülkede.
    Fakir hep ayni...
    Gemisini yuruten kaptan.
    Ama bak zenginin bi kisminjn hukukunun kalmadigi kesin. Daha zengin olan onlari opmeye basladi , bas bas bagiriyorlar...

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kadin_girisimci Yazıyı Oku
    akpli rte yi dinliyor bunda sır yok ki rte altın alın diye sesleniyor kalabalıklara
    emlak da alın diyor gerçi
    bi döviz almayın dedi döviz patladı
    demek dövize dvm
    kendi adıma yuzde 50 bist
    25 döviz sepeti
    20 tl mevduat
    5 civarı altın
    referandum sonrası dövizi görmeden girmek istemedim
    %70 dolar %18euro %9 altın %3 bitcoin %0 beton %0 tl

Burası önemli dikkat;

%100 Fiziki (bitcoin dahil)

7. Avcilarda 4 kat siniri kalkti gelsin evetler. Evet icinde tek umit beton kalmis. bogazimiza kadar beton olduk. Su an pendik ido iskeesindeyim. İnsaat halindeki binalar kat sinirini patlatmis ve hepsinin uzerinde dev gibi Evet pankartlari. Beton-evet korelasyonu hat safhada..

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Avcilarda 4 kat siniri kalkti gelsin evetler. Evet icinde tek umit beton kalmis. bogazimiza kadar beton olduk. Su an pendik ido iskeesindeyim. İnsaat halindeki binalar kat sinirini patlatmis ve hepsinin uzerinde dev gibi Evet pankartlari. Beton-evet korelasyonu hat safhada..

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Önemli değilki BETONLARIYLA birlikte öyle yada böyle patlayacaklar isterlerse yüzlerce defa evet deseler bu değişmeyecek .

Dev Projeyi yapan şirket iflas etti.
    http://www.hurriyet.com.tr/dev-proje...-etti-40418700

Sayfa 118/1014 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •