Sayfa 118/549 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1. 0,60 hissesi, 0,70 hissesi oldu, ardindan 0,80 hissesi oldu, 0,90 hissesi olamadi, cok ama cok islem oldu 0,8X lerden.
    Cok islemli 0,8X li kademelerden 0,7X li kademelere geriledik ve gene 0,70 hissesi olduk!!

Sahte alis emirleri, lot silmeler, emir silmeler, gel - gel ler, devamli satistan islem gormeler, satistan alindikca dahada cok satisa emir girmeler, yukaridan sat, alttan almalar, babalarin babaca ve topluca satislarini goz onune alirsak.....

0,6X lar kapinin ardinda, yada koseye dönünce olmasa bile, bu yokusun sonunda, kollarini acmis, bizi bekliyor !!

iyi haftasonlari.

sayın Gentleman,
    sizi ve borsada tecrübeli kişileri olmasa bile birçok kişiye ters köşe yapıp öyle gidecektir.
    göstere göstere gitmez, biliyorsunuz.
    ama artık öyle 5-10 yıl değil, önümüzdeki bir-iki yıl içinde altın vuruşu gerçekleştirmesi gerek. aksi halde sahibi ve tahta sahibi de gerektiği gibi nemalanamaz.
    tektu sitesinde, elinde kağıt olanlar hakaret olarak algılayabilirler ve saldırı tarzı savunmaya geçebilirler diye yazamıyorum, ancak Çağrıbey'e göre 0.60, bana göre 0.52, başka bir köydekine göre 0.47'ye kadar milleti korkutmak amaçlı tsunami geri çekilmesi yapabilir.
    spekülatif bir hisse olduğu için geri gelecek görüntüsü verip, coşkuyu da katlayabilir.
    bunlar senaryolar, hangisi gerçekleşir bilemeyiz, ancak sizin gibi borsa tecrübesi olan insanları kandıramayacaklarını düşünüyorum.
    bol kazançlar...

3.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    sayın Gentleman,
    sizi ve borsada tecrübeli kişileri olmasa bile birçok kişiye ters köşe yapıp öyle gidecektir.
    ama artık öyle 5-10 yıl değil, önümüzdeki bir-iki yıl içinde altın vuruşu gerçekleştirmesi gerek. aksi halde sahibi ve tahta sahibi de gerektiği gibi nemalanamaz.
    tektu sitesinde, elinde kağıt olanlar hakaret olarak algılayabilirler ve saldırı tarzı savunmaya geçebilirler diye yazamıyorum, ancak Çağrıbey'e göre 0.60, bana göre 0.52, başka bir köydekine göre 0.47'ye kadar milleti korkutmak amaçlı tsunami geri çekilmesi yapabilir.
    spekülatif bir hisse olduğu için geri gelecek görüntüsü verip, coşkuyu da katlayabilir.
    bunlar senaryolar, hangisi gerçekleşir bilemeyiz, ancak sizin gibi borsa tecrübesi olan insanları kandıramayacaklarını düşünüyorum.
    bol kazançlar...

Yazdiklariniza katilmamak elde degil.

Saygilar..

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    0,60 hissesi, 0,70 hissesi oldu, ardindan 0,80 hissesi oldu, 0,90 hissesi olamadi, cok ama cok islem oldu 0,8X lerden.
    Cok islemli 0,8X li kademelerden 0,7X li kademelere geriledik ve gene 0,70 hissesi olduk!!

Sahte alis emirleri, lot silmeler, emir silmeler, gel - gel ler, devamli satistan islem gormeler, satistan alindikca dahada cok satisa emir girmeler, yukaridan sat, alttan almalar, babalarin babaca ve topluca satislarini goz onune alirsak.....

0,6X lar kapinin ardinda, yada koseye dönünce olmasa bile, bu yokusun sonunda, kollarini acmis, bizi bekliyor !!

iyi haftasonlari.
    Merhaba Sayın Gentleman;

Yukarıda yazdığınız 0,60'ların bizi beklediği şeklindeki öngörünüzün gerçekleşme ihtimali çok yüksek. Buna katıldığımı belirtmek istedim. İyi haftasonları...

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    sayın Gentleman,
    bol kazançlar...
    Merhaba Sayın mühendis ankara;

Sizin de "ama artık öyle 5-10 yıl değil, önümüzdeki bir-iki yıl içinde altın vuruşu gerçekleştirmesi gerek" düşüncenize katıldığımı belirtmek istedim. Aşağıda vermiş olduğum grafik hem bu düşüncenize hem de "Çağrıbey'e göre 0.60, bana göre 0.52, başka bir köydekine göre 0.47'ye kadar milleti korkutmak amaçlı tsunami geri çekilmesi yapabilir" düşüncenize katkı sağlar umarım.

Neticede bana göre de en geç 1 yıl içinde altın vuruşun başlaması gerekiyor. Herkese bol sabır ve kazançlar...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. Evet, MAY siz yola cikildi, yol husran oldu.

Tektu bu aralar hareketini yapacak ama MAY ile !!

Sampiyon Baskan'nin paraya, Tektu yatirimcisinin halay cekmeye ihtiyaci var.

Defalarca dedigim gibi, Alacati'daki otelin acilma haberi icin pozisyon alinmasi ve acilmasi mantikli gelmiyor bana.
    AMA yeni otelin ilk ceyrek bilancosuna dahil edilme mevzusu satin alinabilir.

Tektu nun 1 li hatta 2 li rakamlari gormesine cok az kaldi.

Burasi borsa, burasi finans sektoru, burasi bogalarla ayilarin kozlarini paylastigi dev bir platform.
    Bu platformun döndürdügü çark'in icinde kalmak istiyorsaniz, cark'a uyum saglamalisiniz, aksi takdirde cark sizi firlatir, atar.

Islemleri iyi takip edeceksiniz, takaslari hic ama hic ihmal etmeyeceksiniz !!
    Hisseyi alip, kenara atip, kis uykusuna yatmayacaksiniz.

Trend lerde aktif olacaksiniz, elinizdeki hissenin %20 si yada %30 ile trade yapacaksiniz.

Hisse dusme trendindeyken, yukaridan satip, assagidan yerine koyacaksiniz.
    Hizli, yukari yonlu ataklarda, ustlerden satip, hisse durgunlastiginda alttan yerine koyacaksiniz.

Hedeflerinizi ve stratejinizi onceden belirleyeceksiniz ve bunlara sadik kalacaksiniz.
    Stop loss detayini hic ama hic ihmal etmeyeceksiniz !!
    Ihmal ettiysenizde, forumlarda "" yillarca tasiyorum"" diye yakinmayacaksiniz.

Burasi finans ve rant platformu!!
    Duyguya ve duygusalliga yer yok burada.

Amaaaaaa, buradaki kurtlar devamli karinlari tok gezerler cunku yukarida yazdiklarimi uygulamayan duygusal kuzular sayesinde.

Duygusal kuzular olmasa, bu platform çöker, yasayamaz zaten.

Saygilar ..

çok güzel bir yazı sayın Gentleman.
    bu kadar isabetli ve doyurucu bir bilgiyi tek bir yazı altında çok güzel aktarmışsınız.
    düşüncelerinize ve klavyenize sağlık...

Sizin de "ama artık öyle 5-10 yıl değil, önümüzdeki bir-iki yıl içinde altın vuruşu gerçekleştirmesi gerek" düşüncenize katıldığımı belirtmek istedim. Aşağıda vermiş olduğum grafik hem bu düşüncenize hem de "Çağrıbey'e göre 0.60, bana göre 0.52, başka bir köydekine göre 0.47'ye kadar milleti korkutmak amaçlı tsunami geri çekilmesi yapabilir" düşüncenize katkı sağlar umarım.
    Neticede bana göre de en geç 1 yıl içinde altın vuruşun başlaması gerekiyor. Herkese bol sabır ve kazançlar...[/QUOTE]

sayın BJKCoccinella,
    diğer teknik sıkışma başlığınızdan da takip ettiğim kadarıyla çok yerinde tespitleriniz var.
    umarım siz dahil herkes beklediği kazançlara kavuşur...

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Merhaba Sayın Gentleman;

Yukarıda yazdığınız 0,60'ların bizi beklediği şeklindeki öngörünüzün gerçekleşme ihtimali çok yüksek. Buna katıldığımı belirtmek istedim. İyi haftasonları...

Neticede bana göre de en geç 1 yıl içinde altın vuruşun başlaması gerekiyor. Herkese bol sabır ve kazançlar...
    Sayın BJK a1 kapital buraya cıkarken aldıklarını sattı destek seviyeleinden tekrar alıp yukarıya tasıyamazmı bu senedi....İllaki 60 ları gorecekmiyiz.....Saglam destegımız neresidir. Saygılar

Sayfa 118/549 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •