Sayfa 118/736 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. Merhaba
    Riski düşük likit döviz fonları içerisindebenim gördüğüm en çok getiri ZP6 var.Benim kaçırdığım daha iyi sabit getirili başka fon var mı? Birde ZP6 yı USD alıp sattığımızda USD alıyoruz değilmi? Verdiği faizi TL ödemesi falan sözkonusu olabilir mi? Bir de getirisi diğerlerine göre nasıl bu kadar yüksek oluyor anlamadım , insan şüpheleniyor. Tecrübeli arkadaşlara danışmak istidim.

2.  Alıntı Originally Posted by ZzeusS Yazıyı Oku
    Merhaba
    Riski düşük likit döviz fonları içerisindebenim gördüğüm en çok getiri ZP6 var.Benim kaçırdığım daha iyi sabit getirili başka fon var mı? Birde ZP6 yı USD alıp sattığımızda USD alıyoruz değilmi? Verdiği faizi TL ödemesi falan sözkonusu olabilir mi? Bir de getirisi diğerlerine göre nasıl bu kadar yüksek oluyor anlamadım , insan şüpheleniyor. Tecrübeli arkadaşlara danışmak istidim.

Daha önce sorulmuştu. ZP6 ve ZP9 tüm fonu Golden Global Bank ta katılım hesabı olarak açıyor. Banka hakkında hiçbir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum.

https://www.goldenglobalbank.com.tr/

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Daha önce sorulmuştu. ZP6 ve ZP9 tüm fonu Golden Global Bank ta katılım hesabı olarak açıyor. Banka hakkında hiçbir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum.

https://www.goldenglobalbank.com.tr/
    Aktifbank gibi bir şey bu sanirim

4.  Alıntı Originally Posted by ZzeusS Yazıyı Oku
    Merhaba
    Geçen ay elimdeki ZP6 fonun tamamını satmıştım usd olarak hesaba geçti bir sorun yok, onun yerine Dzm almıştım ama baktım çok oynak tekrar ZP6 aldım, akmasada damlıyor işte günde 3-5 usd getiriyor.

5. Çoklu varlık fonlarında haftalık getiri ilk 3

ZFB %7.92
    YZC %6.44
    KIB %6.37

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Geçen ay elimdeki ZP6 fonun tamamını satmıştım usd olarak hesaba geçti bir sorun yok, onun yerine Dzm almıştım ama baktım çok oynak tekrar ZP6 aldım, akmasada damlıyor işte günde 3-5 usd getiriyor.
    Ben de zp6 fonu almayı düşünüyorum. Fon, %10 stopajı düştükten sonra dolar bazında mutlak getirili mi?

7.  Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    Ben de zp6 fonu almayı düşünüyorum. Fon, %10 stopajı düştükten sonra dolar bazında mutlak getirili mi?
    Orasına hiç dikkat etmemiştim şimdi hesap dökümüne baktım da satınca %10 stopaj kesintisi yapılmışlar, aylık vadeliye yatırmak belki daha avantajlıdır ama benim miktar çok olmadığı için pek önemsemiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Foncu Yazıyı Oku
    Çoklu varlık fonlarında haftalık getiri ilk 3

ZFB %7.92
    YZC %6.44
    KIB %6.37
    Değişken fon bunlar.

Sayfa 118/736 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız