Sayfa 118/151 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. 1,1712 yi 1 pips bile geçmemesi lazım şuan için 5nci denemeyi yapıyor alıcılar ciddi kuduruk euroda dünkü 1,1712 den 1,1640 a kadar basan vatandaşlar hala ortalarda yok.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. İşin rengi değişti 1,1770 şuan en yakın ve temiz direnç
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Euro sentiment 61 e 39 alıcı geliyor buralarda devam bakalım 1,1770 gösterin bir.
    Ana 0-1-2 nin 2,618 noktası orası gelin bakayım akşam akşam oraya

4. Sayın stonhand sıkıntı yok merak etmeyin severek takip ediyoruz sizi, burdaki mesajlarin ytd olmadigini herkes biliyor. Ben halen sene sonu dolartl rakamini merak ediyorum... Selamlar

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hocam 3.47 den itibaren direnc noktalrini yazabilirmisiniz birsey hesaplamam lazim.

6. direnç noktaları değil 0-1-2 noktaları var
    3,4680
    3,6480
    3,5125 bu son nokta
    şuanki baba destek 3,5350 dipteki yapının direnç noktası orayı geçene kadar kaç tane günlük iğneli bar attı adamlar şuanki makimum noktada orası.

7.  Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    Sayın stonhand sıkıntı yok merak etmeyin severek takip ediyoruz sizi, burdaki mesajlarin ytd olmadigini herkes biliyor. Ben halen sene sonu dolartl rakamini merak ediyorum... Selamlar

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dün nasıl panikle 3,5770 kırıldı zannedilip sabah alıma girenler kesildiyse şuan 3,5350 aşağı kırıldı zannedenlere yarın dersini verirler.
    Panikle alanada satanada kitler bu kaldıraçlı piyasa öyle aman gidiyor diye aldımmı orada trend döner uzun vade yatırımcı yaparlar adamı.
    Bugün gold sattım orada hedef 160 dolar günlük 10 dolar gitmiş gelmiş nema problema analiz 1 haftalık analiz değil min 3 aylık bir analiz benim yukarımı çıktı ben zaten tekte girmiyorum ki bir poza stop noktasına kadar paçal yaparım sıkıntı yok, benim en sevdiğim adam erken konuşan adamdır bırakın konuşsunlar biz sonuna bakalım.

Syg,

8. ston,
    EURUSD anlamsız noktalara gidiyor,şu anki çıkışın hiç bir nedeni yok,tamamen PALA nın aylardır yürüttüğü ters hareket,FED'e dayılanmaya çalışıyor. faizin zaten bu ay artmayacağı kesindi. e daha ne? ama iyi olan USDTRY bu artışları öğütüyor, işte bu güzel.gelecek için alan açıyor kendine.sabretmeyen parasının değerini koruyamaz.

Not: iki azılı troll şu an burada flood yapıyor demekki doğru yoldayız. bu salakolar ne diyorsa tersini yapacaksın.

Sayfa 118/151 İlkİlk ... 1868108116117118119120128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •