Alemi güzelleştiren ... anlamdıran vefalı ve samimi tüm dostlarıma ;tekrar teşekkürler ..
Huzurlu geceler ...Hörmetler.
https://www.youtube.com/watch?v=Yymbc0MCeww
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (2 üye ve 14 ziyaretçi)
mert45, sinterklass+
Hayat hoş gerisi boş
bugün son dakika işlemler hariç her şey başarılıydı o da bugünlük kötü yarın için iyi oldu ... yarını yazarsam ne olayım![]()
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
dostum bana mutluluğun resmini yapabilirmisin...yada 5 e katlıyacak bir kağıt söyle gidelim o resmi satın alalım...fisher i kovmuşlar acaba neye karşı çıktı çok merak ediyom ama net bir şey söyleyen yok...kasırgalar trumppı unutturdu 12 eylülü fed bence pas geçer ama piyasalar genede bekliyor...kâğıtları sattım bugun az bişey kaldı... sonra dedim ben ne yapcam yarın hemen Aksigorta aldım... ak partililer 1 lot alsa yada gidip arabasına sigorta yaptırsa yırttık abicim gelsin paralar...cin con takipte düşerse yakalıcam...bide doğan fena gidiyo...yorum yazmaya tenezzül etmeyenler twitırda ben demiştim diyo...ama palası fena taban ve tavan...suç ve ceza gibi 20 sene önce de aynıydı...demek ki pala uzun yaşıyo aynı firavunlar gibi ben korktum alamadım ama oda gevşer tahminim...neyse kendinize iyi bakın canlar hoşça kalın...
şimdi gelelim halkbank mevzuna..
1-) olay siyasi.demek ki abd birşeyler istiyor.ne olabilir?
a)kürdistanın kuruluşuna sessiz sedasız izin ver hatta destek ol
b) rusya ile arana mesafe koy;füze alımı,helikopter alımı,nükleer santral yapımı(bence buna bişey demezler zaten biz bitirene kadar santral işini yasaklayacaklar) vb.girişimlerden vazgeç
c) esadı kabullen ve tekrar kanka ol
d)hepsi...
yani diyelim halkbank 5 milyar dolar ceza alacak.ama bu kadar iş bu paraya olmaz bence...potu arttırmaları gerekir kanımca...
2-) olay tamamen hukuki;
herkes particilikten bağımsız düşünsün (düşünsün diyorum çünkü konuşuşsun desem mağlesef çoğunluk düşündüklerini ağzına kadar ulaştıramıyor) bu rüşvet olayının doğru olduğunu,delillerin hiç de şık olmayan bir şekilde karartıldığını,içerideki bakan çocukları,ağaoğlu,rezzab gibi popüler şahısların alelacele salınıverdiğini...yani kısaca olayın üstünün örtüldüğünü hepimiz zaten bilmiyor muyuz?
sonuç; bir borsacı olarak düşünürsek siyaseten ya da hukuken halbankın bundan bir ceza yiyeceği neredeyse kesin...ha kağıt bir yıl önce 7 idi şimdi 14 diyeceksiniz. bu soruyu ve hatta bu endeksteki saçma sapan harekti bana değil fak fuk fonun güzide yöneticilerine sormak gerekiyor...saygılarımla...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri