Aldin mi cevabini -5% yapti aq boyle hissenin 2 haftada 6bin zarar. 5bin lotta
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2tl düşmez ama düştüğü nokta her nereyse uzun bir süre yataya sarar ve enayi paralarını şirket bünyesinde kullanır ne güzel iş degilmi bedava faizsiz kredisiz enayi parasıyla şirket yönetmek borsa bunun için var [emoji4]
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla bu bozkurt kardeş bir ara 5 tl ye gelecek demişti. Aha da bir şey kalmadı 5 tl ye.
Şimdi de 2 tl diyor. Ben korktum vallahi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ayki takası bir arkadaşdan rica etsem. Şimdiden teşekkür ederim.
BİR UMUT!!??...(25 Ekim 2018)
Sağlık Bakanlığı'nın dolar üzerinden açtığı 10 milyarlık tıbbi cihaz alım ihalesi ücüncü kez ertelendi. İhale 10 Ocak 2019'da yapılacak.
Sağlık Bakanlığı, dolar üzerinden açtığı tıbbi cihaz ihalesini üçüncü kez erteledi. 54 bin 538 adet tıbbi cihazın toplu satın alınacağı dev ihale 31 Ekim 2018'den 10 Ocak 2019'a ertelendi. İhalenin ertelenmesini köşesine taşıyan Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, önemli bazı noktaları gündeme taşıdı.
İhalenin kısmi teklife kapalı olduğuna dikkat çeken Toker, tüm cihazların tek bir üreticiden alınacağını vurguladı. Bu nedenle bazı yerli firmaların daha düşük teklifte bulunabilmelerine rağmen ihaleye giremeyeceğini vurguladı. Bu nedenle cihazlar düşük fiyata yerli üretim yapan şirketler yerine yabancı bir tekelin öncülük ettiği ortaklıktan alınacak. Toker, ihalenin ertelenmesinin mali disiplinden taviz anlamına geldiğini dile getirdi. Toker, ihale tamamlandığında alım işlemine karşılık devletin kasasında 10 milyar dolara yakın para çıkacağını vurguladı.
8,50 de satıp çıktık.o günkü tespitim 7,70 lerin görüleceği oranın kırılmasıyla 6,70 test etmesiydi.6,70 kırılınca 6,10 na ineceği belliydi.baskı var hissede.6,10 tutunamazsa 5,45 e iner düşüncesindeyim.6,45 ile hissedeyim.sert ataklar yapmayı kesti.çıkış fırsatı yakalarsak güzel olur...hisse deniz yatırımda 205 milyon lot toplu.geriye kalan lar 15 milyon 14 milyon ve daha düşük lotlar.
Yer İmleri