Aldin mi cevabini -5% yapti aq boyle hissenin 2 haftada 6bin zarar. 5bin lotta
SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2tl düþmez ama düþtüðü nokta her nereyse uzun bir süre yataya sarar ve enayi paralarýný þirket bünyesinde kullanýr ne güzel iþ degilmi bedava faizsiz kredisiz enayi parasýyla þirket yönetmek borsa bunun için var [emoji4]
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla bu bozkurt kardeþ bir ara 5 tl ye gelecek demiþti. Aha da bir þey kalmadý 5 tl ye.
Þimdi de 2 tl diyor. Ben korktum vallahi.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ayki takasý bir arkadaþdan rica etsem. Þimdiden teþekkür ederim.
BÝR UMUT!!??...(25 Ekim 2018)
Saðlýk Bakanlýðý'nýn dolar üzerinden açtýðý 10 milyarlýk týbbi cihaz alým ihalesi ücüncü kez ertelendi. Ýhale 10 Ocak 2019'da yapýlacak.
Saðlýk Bakanlýðý, dolar üzerinden açtýðý týbbi cihaz ihalesini üçüncü kez erteledi. 54 bin 538 adet týbbi cihazýn toplu satýn alýnacaðý dev ihale 31 Ekim 2018'den 10 Ocak 2019'a ertelendi. Ýhalenin ertelenmesini köþesine taþýyan Sözcü gazetesi yazarý Çiðdem Toker, önemli bazý noktalarý gündeme taþýdý.
Ýhalenin kýsmi teklife kapalý olduðuna dikkat çeken Toker, tüm cihazlarýn tek bir üreticiden alýnacaðýný vurguladý. Bu nedenle bazý yerli firmalarýn daha düþük teklifte bulunabilmelerine raðmen ihaleye giremeyeceðini vurguladý. Bu nedenle cihazlar düþük fiyata yerli üretim yapan þirketler yerine yabancý bir tekelin öncülük ettiði ortaklýktan alýnacak. Toker, ihalenin ertelenmesinin mali disiplinden taviz anlamýna geldiðini dile getirdi. Toker, ihale tamamlandýðýnda alým iþlemine karþýlýk devletin kasasýnda 10 milyar dolara yakýn para çýkacaðýný vurguladý.
8,50 de satýp çýktýk.o günkü tespitim 7,70 lerin görüleceði oranýn kýrýlmasýyla 6,70 test etmesiydi.6,70 kýrýlýnca 6,10 na ineceði belliydi.baský var hissede.6,10 tutunamazsa 5,45 e iner düþüncesindeyim.6,45 ile hissedeyim.sert ataklar yapmayý kesti.çýkýþ fýrsatý yakalarsak güzel olur...hisse deniz yatýrýmda 205 milyon lot toplu.geriye kalan lar 15 milyon 14 milyon ve daha düþük lotlar.
Yer Ýmleri