Bahsedilen yatýrýmlarý soyledikleri zamanda yaparlarsa oda olur insallah.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CDSler 476da. Gecen hafta usdtry 5.90lardayken 500 civari idi. Perde arkasinda pazarliklar mi donuyor?
.
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bugün kü performansý göz kamaþtýrýcý
ama
aylardýr 8 den al 9 dan sat modunda olduðu için
9 rakkamindan sürekli korkuyorum, iki haneli rakkama gelmediði müddetçe hep tedirginlik olucaktir
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Vestel ve Daewoo 4 yýldýr süren üretim iþbirliklerini büyüttü.
Vestel'den yapýlan açýklamaya göre, Daewoo markalý çamaþýr makinelerinin yaný sýra kombi, buzdolabý, bulaþýk makinesi ve televizyon ürün gruplarý da Manisa’daki Vestel City'de üretilecek.
Vestel, Daewoo Electronics'in yurt dýþý müþterilerinin farklý ihtiyaçlarýný ve pazar trendlerini karþýlamak üzere premium ürünler geliþtirecek ve üretecek.
Açýklamada görüþlerine yer verilen Vestel Þirketler Grubu Ýcra Kurulu Baþkaný Turan Erdoðan, dünyanýn birçok teknoloji devi ile iþbirliklerine devam ettiklerini belirtti.
Erdoðan, þunlarý kaydetti:
"Vestel olarak 155 ülkeye ihracat yapýyoruz. Dünya devleriyle iþbirlikleri yaparak hem kendimizi geliþtiriyoruz hem de Vestel ve Türkiye'nin adýný dünyaya duyuruyoruz. Kapsamý geniþleyen bu anlaþmanýn da her iki þirket için faydalý inanýyorum. Daewoo Electronics, global satýþ aðý ve pazarlama yeteneklerini Vestel’in geliþmiþ üretim yetenekleri ile birleþtirerek Avrupa pazarýnda daha saðlam bir konum elde etmeyi hedefliyor."
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bugün yine hüsran.
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri