Sayfa 119/1023 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Biri benzin zammı mı dedi. Reis hiç zam yapar mı. Mecburiyetten fiyat ayarlaması. Bu haber de ön hazırlık.
    http://m.haber7.com/ekonomi/haber/26...cin-zam-talebi
    Haber de dağıtım şirketleri zorda onlar için yapılmak zorunda yazıyor. Yani hükümet değil.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    2 aydır üzerinde çalıştığımız yurtdışı menşeli bir otomotiv projesi akşamüstü durduruldu.. erteleme falan değil bildiğin durduruldu.

sebep?

ağustos ayı sonuna kadar euro'nun 7 tl olacağı beklentileri imiş. bu şu andaki pariteye göre doların 6 tl olması demek..

ağustos sonuna kadar..

ne kadar güvenilir bilgidir bilmem ve "yatırım tavsiyesi olarak alınmasını kesinlikle tavsiye etmem" çünkü iş dünyası bu.

burası da wonderland..

ama birinci elden bilgi diye paylaşayım dedim.
    kafam karisti

Bence TR de uretim yapmanin tam zamani. Ithal urunlerle rekabet etmek cok daha kolay ve ihrac etmek icin kur avantaji cok yuksek

o yuzden dediklerinizi anlayamadim

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    kafam karisti

Bence TR de uretim yapmanin tam zamani. Ithal urunlerle rekabet etmek cok daha kolay ve ihrac etmek icin kur avantaji cok yuksek

o yuzden dediklerinizi anlayamadim
    yurt dışından buraya araba satan bir firmadan bahsediyorum.

firma deyince komik oldu.. dünya markası diyeyim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Kredileri alırken adresi suriye verseydi baride icra memurları hacize suriyeye gitseydi.
    Ytd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,551
    2 ay önce imf gereksiz derdim gerçi para konusunda halen gereksiz.
    Seçimden sonra yerel seçimleri düşünerek akılcı hareket ederler diye düşünmüştüm herkes gibi ama yok yapılacak en son şeyi yapıp Berat'ı ekonominin başına getirdi adam.
    Imf para falan için değil sırf şart dayatıp yabancının güvenini kazanmak için farz oldu.
    Aksi takdirde hiçbir yol olmaz, düzelir diyende boşa bekler.
    Yapılacak şey Mehmet Şimşek yanına bir güven veren daha isim koyup duble garanti altına almaktı. Olan Garantiye oldu.(garan)

Bu arada Berat o kabinedeki en kalitesiz adam değil kesinlikle, sırf damat diye haksızlık ediyoruz aslında. Tamam adamın damadı olmasa hiçbirşey olmaz fakat kabinedeki diğer isimler ondan da beter. Yinede damadını getirdi diyeceklerini bile bile niye ekonomiyi verirki bir insan? Berat dünyanın number one ekonomi profosoru olsa dahi bunların söyleneceği ve kabul görmeyeceği belliydi.
    Ha şimdi tükürüp durduğun imfyi yalayıp standby imzalayıp sonunda işler imf sayesinde yoluna girince damadına bak başarılı ekonomi bakanı oldu ülkeyi düze çıkardı diyip ileride kendi yerine mi hazırlıyorsun nedir? Öyleyse Bilocan kıskanmaz mı?
    Ytd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    yurt dışından buraya araba satan bir firmadan bahsediyorum.

firma deyince komik oldu.. dünya markası diyeyim.
    adam haklı yalnız hocam.
    Sen otomotiv projesi diyince trde üretim bandı olan bir markanın yeni bir modelinin üretimini trye vereceklermişte vazgeçtiler demişsin gibi duruyor. Ne bileyim mesela honda yeni accordu burada üretmeye karar vermişte vazgeçmiş gibi...
    Ytd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,551
    Dolar çakıldı 4,8787
    Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    adam haklı yalnız hocam.
    Sen otomotiv projesi diyince trde üretim bandı olan bir markanın yeni bir modelinin üretimini trye vereceklermişte vazgeçtiler demişsin gibi duruyor. Ne bileyim mesela honda yeni accordu burada üretmeye karar vermişte vazgeçmiş gibi...
    türkiyedeki reklam yapımlarını durdurdu diyeyim madem. daha net olsun..

Sayfa 119/1023 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •