Sayfa 119/946 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Kedi uzanamadığı ciğere NE dermiş ?
    koca mart ayı geçti bir tane avanak beceremedik dermiş..!!

2. Şimdi üstadlara bir sorum var. Biz aile olarak maaş gelirine sahibiz ve gelirimiz son 2 yılda sürekli eridiği için artık tasarruf ve yatırım bizim için tatlı bir hayal gibi. Ben şimdi özellikle indirimlerde çocuk için 2 - 3 yıllık planlı giysi, oyuncak vs, ev için ihtiyaç malzemleri, spor ayakkabı falan biriktiriyorum.Sizin bu konuda farklı tecrübeleriniz veya tavsiyeleriniz var mı?Diyeceksiniz dolar konusunda ne alaka ama bakıyorum bundan dolardan çok artıyor parayı dolara yatırsam bu kadar kazanamam 10 TL' ye 1 yıl önce aldığım birşey şimdi indirimde 45 - 50 TL

3. Ah! canım ciğerim.....kaybettim seni....kıymetin bilemedim ...der herhalde.....

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Kedi uzanamadığı ciğere NE dermiş ?
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4. Bu arada vw e bizi değil Bulgaristan ı seçmiş 44 milyar avroluk yatırım için .

İyi olurdu ülkemiz adına ama bu fırsatı da kacirdik.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

5.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Şimdi üstadlara bir sorum var. Biz aile olarak maaş gelirine sahibiz ve gelirimiz son 2 yılda sürekli eridiği için artık tasarruf ve yatırım bizim için tatlı bir hayal gibi. Ben şimdi özellikle indirimlerde çocuk için 2 - 3 yıllık planlı giysi, oyuncak vs, ev için ihtiyaç malzemleri, spor ayakkabı falan biriktiriyorum.Sizin bu konuda farklı tecrübeleriniz veya tavsiyeleriniz var mı?Diyeceksiniz dolar konusunda ne alaka ama bakıyorum bundan dolardan çok artıyor parayı dolara yatırsam bu kadar kazanamam 10 TL' ye 1 yıl önce aldığım birşey şimdi indirimde 45 - 50 TL
    Hiç almayın daha iyi, bu tarz da gereksiz tüketime yönlendirir...Biraz eskilerle idare etmeyi bilmeli insanımız artık...Çocuk diyorsunuz 2-3 senede çocuğun ebatı büyümüyor mu ?

6.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Şimdi üstadlara bir sorum var. Biz aile olarak maaş gelirine sahibiz ve gelirimiz son 2 yılda sürekli eridiği için artık tasarruf ve yatırım bizim için tatlı bir hayal gibi. Ben şimdi özellikle indirimlerde çocuk için 2 - 3 yıllık planlı giysi, oyuncak vs, ev için ihtiyaç malzemleri, spor ayakkabı falan biriktiriyorum.Sizin bu konuda farklı tecrübeleriniz veya tavsiyeleriniz var mı?Diyeceksiniz dolar konusunda ne alaka ama bakıyorum bundan dolardan çok artıyor parayı dolara yatırsam bu kadar kazanamam 10 TL' ye 1 yıl önce aldığım birşey şimdi indirimde 45 - 50 TL
    Ben kampanya kovaliyorum. Geçenlerde carfursa da 300 lira alışverişe bir sonraki en az 150 TL lik alışverişe 100 TL indirim çeki vardı. Akbank kartı ile yaparsan 25 lirada chip para . Yine aynı kartin 150 liralık alışverişe 20 TL chip para kampanyası vardi.

300 liralık sürekli tukettigim ürünlerden aldım .

Sonra gittim yine 185 liralik alışveriş yaptım .

125 lira fiyattan düştüler. Bir 20 lira chip para daha kazandım. Onla da gidip mazot aldım.

Bu alışverişlerde de kampanyada olan ürünleri tercih ettim sek tereyağı, sırma ayçiçek yağı , doğadan filiz çayı vb. gibi.

İyice mutsuz ev hanımı gibi oldum.

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Bu arada vw e bizi değil Bulgaristan ı seçmiş 44 milyar avroluk yatırım için .

İyi olurdu ülkemiz adına ama bu fırsatı da kacirdik.

Alamanya bizi kiskanip dururkene, ne luzum var zaten Allahin tosbagasinin yatirimina!

Herifler salak mi Honda ve digerleri tüymek için fırsat ararken yatirim yapsınlar!

Arti biz yerli tumofili naaa... yapinca, zaten hic gerek kalmayacakti!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. İşte o yüzden mecburen alıyoruz 3 yaşında büyüyor ve eskiler olmuyor. Bende yaklaşık büyüme periyodunu göz önünde bulundurarak büyük boyları alıyorum.Birde lego stoğu yapmıştım iyiki yapmışım

Sayfa 119/946 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •